Söz 52.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz 51.yeni bölümü ile yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Merakla beklenen Söz son bölümde; yaşadığı acılar katlanarak devam eden Yavuz, gizli görevinde yine Tim'in yanında mücadele verir. Nefes kesen Söz son bölümün ardından yeni bölümden ilk görüntüler de geldi. İşte, Söz 52.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

GİRİŞ 25.09.2018 09:56 GÜNCELLEME 25.09.2018 09:56

Aylardır heyecanla beklenen Söz dizisi yeni sezon ilk bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitledi. Yavuz'un cenazesi ile son bulan Söz sezon finalinin ardından yeni bölümler için heyecan doruktaydı. Söz 51.son bölümde; varını yoğunu kaybeden Yavuz'un kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. En değersiz varlığı olarak gördüğü canını ise vatanı için kaybetmeye hazırdır. İç ve dış güçlerin durmaksızın devam ettirdiği terör eylemleri ile mücadele içinde olan Türk askeri yeni tehditlerle karşı karşıyadır. Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç kanlı eylemleri için hazırlıktayken, Tim görünür yüzde Yavuz ise arka planla silah tutacaktır. Yeni kayıpların habercisi olan bu harekat hem Yavuz hem de dizinin yeni simalarından olan Savcı Derya için zor günleri beraberinde getirecektir. Söz son bölümün ardından, yeni bölümden ilk görüntü geldi. Söz 52.bölüm ön izlemesi son bölümün ardından geldi. Peki, merakla beklenen Söz 52.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SÖZ 52.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 52.bölümü ile 24 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin acısıdır. Ama unutmak bir kenara dursun, bu acılar daha da büyükleriyle sınanacaktır!

Son yıllarda ülkemizin yaşadığı terör saldırılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç, İstanbul’da art arda eylemler düzenlemek için harekete geçer. Canlı bombalarla bütün ülkeyi tehdit eden Dragan’ın yetkililerden tek bir isteği vardır. Yavuz Karasu!

Böyle olağanüstü bir durumda, düğün hazırlıkları için İstanbul’da olan Tim ve Erdem diğer güvenlik güçleriyle birlikte bombaları durdurmak için görevlendirilir. 

Yavuz, Dragan’ın isteğini öğrendiğinde canını seve seve feda etmekten çekinmeyecektir. Operasyonda yetkili isimlerden olan Savcı Derya buna karşı çıksa da Yavuz’un kaybedeceği tek şey, artık onun için değersiz olan canıdır.

Tim, Yavuz’un yaşadığını bilmeden ona destek olmak için var gücüyle çabalarken özledikleri ve ölümüne her gün üzüldükleri komutanlarıyla yolları kesişmek üzeredir.

Ama Yavuz’u teslim almak Dragan’ın büyük planının sadece bir parçasıdır. Ülke güvenliğini tehdit eden bir plan için düğmeye basan Dragan’ın düzenlediği bu saldırılar, birçok vatandaşımız gibi, Savcı Derya ile Yavuz’a da derinden sarsılacakları acılar yaşatacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!