Kızım 2.bölüm 2.fragmanı: Öykü, sokakta kalan babasına destek oluyor!

TV8 ekranlarının yepyeni projesi Kızım 1.bölümüyle (ilk bölümüyle) yayın hayatına merhaba dedi. Etkileyici bir yaşam hikayesini konu edinen Kızım son bölümde; teyzesi tarafından aniden terk edilen Öykü ile yıllar sonra Demir'in yüzleşmesi sahne oldu. İzleyicisinden tam not alan Kızım 2.bölüm fragmanı da yayınlandı...

GİRİŞ 24.09.2018 11:56 GÜNCELLEME 24.09.2018 11:56

TV8 ekranlarında 19 Eylül Çarşamba tarihi itibariyle yeni yayın dönemine giriş yapan iddialı proje Kızım 1.bölümüyle (ilk bölümüyle) izleyici kitlesinin karşısına geçti. Aile sevgisine büyük bir özlem duyan Öykü ile yıllar sonra tekrardan yolunun kesiştiği babası Demir'in arasında yaşanan gelişmelerin konu olarak işlendiği Kızım son bölümde; teyzesi tarafından bir gün beklenmedik anda sebepsizce terk edilen Öykü, bunca zaman boyunca hayatta olmadığı zannettiği babası Demir'in esasında yaşadığı bilgisine ulaşır ve yeni aramak için yollara dökülür. Tam da bu noktada Öykü'yle yıllar sonra babası Demir'in yeniden yüzleşmesi sahne olurken, her ikisini bekleyen sürpriz de Demir'in çocuğu olduğundan haberi olmamasıdır. İşte, seyircisini derinden etkileyen ilk bölümün akabinde gelecek hafta meydana gelecek olaylar hakkında ipuçları taşıyan Kızım 2.bölüm fragmanı da yayınlandı. İlgi ve beğeniyle takip edilen Kızım 2.bölüm fragmanında ise; babası Demir birbiriyle zaman geçirmeye ve iyiden iyiye alışmaya başladığı kızı Öykü'yü Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderme kararı almaktadır.

KIZIM 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Med Yapım imzasıyla ekranlardaki yerini alan Kızım 2.bölüm fragmanı da yayınlandı.

KIZIM 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi diğer oyuncu isimlerin üstlendiği Kızım 2.bölümüyle 26 Eylül Çarşamba tarihinde saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

kızımKIZIM 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kızım

KIZIM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer.Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir. Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir?

Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir. Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.

kızım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı