O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Tanıtım fragmanı geldi!

TV8 ekranlarında yeni yayın dönemindeki yerini almasına az bir zaman kala O Ses Türkiye isimli eğlence ve yarışma programının detayları belli olmaya başladı. Peki, yeni sezonda da TV8 ekranlarına taşınacak O Ses Türkiye ne zaman hangi tarihte başlayacak? Yakından takip edilen O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosu açıklandı.

O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Tanıtım fragmanı geldi!
O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Tanıtım fragmanı geldi!
GİRİŞ 01.10.2018 16:41 GÜNCELLEME 01.10.2018 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yeni sezondaki yayın tarihi ve günü izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen O Ses Türkiye adlı eğlence ve yarışma programına dair ayrıntılar netliğe kavuşmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın en revaçta projelerinden gösterilen ve geçen sezonda ilk olarak Gökhan Özoğuz'un, ardından Yıldız Tilbe'nin vedasıyla sonuçlanan O Ses Türkiye hakkında en son gelişmeleri yansıtacak ilk fotoğraf paylaşıldı. Peki, geçtiğimiz sezonda Ekim ayında ekranlardaki yerini alan ve jüri üyeleri kadrosunda değişikliğe gidilmesi kararı alınarak yeni isimlerin eklendiği O Ses Türkiye ne zaman ve hangi tarihte başlayacak? İşte, yayınlanan fotoğraf doğrultusunda kesinlik kazanarak açıklanan O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosu...

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK? O SES TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KADROSU…

6 Ekim Cumartesi tarihi iribariyle TV8 ekranlarında seyircisine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak O Ses Türkiye isimli eğlence programının yeni sezonundaki jüri üyelerinde değişik kararı alındı. İlk olarak konserlerine ve albüm çalışmalarına ağırlık vereceğini açıklayarak veda eden Gökhan Özoğuz'un yerine ünlü şovmen ve ekranların sevilen ismi Beyazıt Öztürk dahil oldu. Diğer tarafından ilgiyle takip edilen sanatçı Yıldız Tilbe'nin hayranlarını üzecek vedasının sonrasında yerine gelecek isim de belli oldu. Sosyal platformda O Ses Türkiye jüri üyeliği kadrosunda yer almayacağını açıklayan Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan transfer oldu. Tüm bu gelişmelerin akabinde medya patronu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin yeni sezon koltuğuna oturacak jüri üyeleri kadrosuyla birlikte toplanarak yemek yedi. Yeni sezonda Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün sürpriz bir şekilde eklendiği O Ses Türkiye'den ilk fotoğraf paylaşıldı. Yayınlanan fotoğraf doğrultusunda O Ses Türkiye yeni sezonunda jüri üyeleri Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz olacak.

o ses türkiyeO SES TÜRKİYE TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

YORUMLAR 3
  • Aleyna 5 yıl önce Şikayet Et
    Basvuru
    Cevapla
  • Emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu jüriyle benim için o ses Türkiye bitmiştir
    Cevapla
  • devrim 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylersin seda ile beyazıtın müzik bilgisi neki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün