Bir Zamanlar Çukurova 3.bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ATV

Bir Zamanlar Çukurova 2.bölümde; herkesten sır gibi sakladıkları ilişkileri ortaya çıkan Yılmaz ve Züleyha daha büyük acıların eşiğindedir. Gerçekleri öğrenen Hünkar daha fazla dayanamaz ve jandarmaya Yılmaz'ı ihbar eder. İşte, son bölümün ardından merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 3.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 28.09.2018 09:37 GÜNCELLEME 28.09.2018 09:37

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2.bölümü ile de seyirciyi kendine hayran bıraktı. Başarılı kadrosu ve etkileyici hikayesi ile merak uyandıran Bir Zamanlar Çukurova 2.bölümde; birbirlerine derin bir aşkla bağlı olan Züleyha ve Yılmaz'ın hayata tutunma çabaları yine sekteye uğrayacaktır. Züleyha'nın yalanı ile başı dertte olan aşıkların karşısında büyük bir otorite Hünkar vardır. Çiftliğinde böyle bir ilişkiye müsaade etmeyen Hünkar'ın gerçekleri öğrenmesi ile Züleyha'nın hamilelik şüphesi, oğlu Demir'in günden güne alevlenen aşkı hepsini çıkmaza sürükleyecektir. Demir'in yolculuğa çıkması ile çözmesi gereken meseleyi irdeleyen Hünkar hamlesini yapar. Jandarmayı arayarak Yılmaz'ı ihbar eder ve Züleyha'nın korkulu rüyası acı bir gerçek olarak karşısına dikilir. Heyecan dolu final sahnesi ile seyircisini merakta bırakan Bir Zamanlar Çukurova son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gib isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3.bölümü ile 27 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Birbirlerine duydukları sonsuz aşkla herkesi ekran başına kilitleyen Züleyha ve Yılmaz'ı artık daha acımasız bir hayat bekliyor. Herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmiyor. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalıyor. Oğlu Demir'in Züleyha'ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak istiyor. Bir tarafta adam öldürmüş ve kaçak yaşayan Yılmaz, diğer tarafta hamile olduğundan şüphelendiği ve hayatıyla ilgili herkese yalan söyleyen Züleyha! Hünkar'ın bildikleriyle nasıl bir karar vereceği merak konusu. Her şeyden habersiz olan Yılmaz için artık hayat daha acımasız, daha zor… Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkar'ın karşı koyulamaz gücü Züleyha'nın canına tak ediyor. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle de yüz yüze geliyor. Gece yarısı çiftliğin kapısına dayanan jandarma, çiftlikteki her şeyin yeniden yazılmasına mı sebep olacak? Yoksa çiftlikteki her şeyin değişmesine ilk adım mı olacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HİKAYESİ

Birbirlerine duydukları sonsuz aşkla herkesi ekran başına kilitleyen Züleyha ve Yılmaz'ı artık daha acımasız bir hayat bekliyor. Herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmiyor. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalıyor. Oğlu Demir'in Züleyha'ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak istiyor. Bir tarafta adam öldürmüş ve kaçak yaşayan Yılmaz, diğer tarafta hamile olduğundan şüphelendiği ve hayatıyla ilgili herkese yalan söyleyen Züleyha! Hünkar'ın bildikleriyle nasıl bir karar vereceği merak konusu. Her şeyden habersiz olan Yılmaz için artık hayat daha acımasız, daha zor… Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkar'ın karşı koyulamaz gücü Züleyha'nın canına tak ediyor. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle de yüz yüze geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı