Yasak Elma 16.bölüm fragmanı: Kemal'den Yıldız'a beklenmeyen karşılama!

Entrikaların dur durak bilmediği sahnelere imza atan Yasak Elma 15.bölümüyle Fox TV'de ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde; Ender, Yıldız ve Halit'in ilişkilerini bozmak adına tuzaklarına devam ederken, her şey lehine işleyerek Yıldız'ın eski eşi ortaya çıktı. Heyecanla beklenen Yasak Elma 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 29.09.2018 10:57 GÜNCELLEME 29.09.2018 10:57

Pazartesi akşamlarının iddialı projelerinden Yasak Elma 15.bölümüyle 24 Eylül Pazartesi tarihinde Fox TV ekranlarında yepyeni ve sürprizlerle dolu gelişmelerle sahne oldu. Alihan ve Zeynep ilişkisinde, kırgınlık ve nefret gibi nedenlerin aşılamamasından ötürü büyük bir çıkmazın içerisine girildiği Yasak Elma son bölümde; her ne kadar Zeynep, ne yaparsa yapsın affedememesinden kaynaklı olarak Alihan'dan her defasında uzak durmak için çaba gösterse de, Alihan pes etmek nedir bilmeyerek ondan ikinci bir şans istemektedir. Öte yandan Ender, Yıldız ve Halit'in istikrarlı giden birlikteliğine gölge düşürmek için ustalıklı hazırlanmış tuzaklarına hız kesmeden devam ederken, bir anda dört ayağının üzerine düşerek beklenmeyen bir şekilde Yıldız'ın eski eşi kapısına geldi ve Yıldız'ın zor anlar yaşamasına neden oldu. Tüm bunların yanı sıra, gelecek haftaki gelişmelere ışık tutacak Yasak Elma 16.bölüm fragmanı da izleyici kitlesiyle buluştu. Yasak Elma 16.bölüm fragmanında ise; yüzüne baktığında yalnızca büyük bir hayal kırıklığı gören Zeynep, hatasını anlayıp pişmanlık duyarak onu tekrardan elde edebilmek için mücadele eden Alihan'a tüm kapılarını kapatıyor ve kararlı bir tavırla yolundan çekilmesini istiyor.

YASAK ELMA 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 16.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA

YASAK ELMA 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 16.bölümüyle 1 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA 15.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu