Ufak Tefek Cinayetler 35.bölüm fragmanı: Arzu'nun evindeki o detay...

Sarmaşık'ta Edip'i öldüren şahsın emniyet tarafından derinlemesine arandığı Ufak Tefek Cinayetler 34.bölümü Star TV'de yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Kerim ve Merve'nin geçmişte yaşadığı ilişkinin ayrıntıları gün yüzüne çıktı. Bu gelişmelerin sonrasında, nefes kesen Ufak Tefek Cinayetler 35.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 01.10.2018 22:56 GÜNCELLEME 01.10.2018 22:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarmaşık'ta Edip'in katilinin bulunmak üzere etraflıca gerçekleştirilen araştırma sürecinin son sürat devam ettiği Ufak Tefek Cinayetler 34.bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlandı. Gerilim ve heyecanın eksik olmadığı gelişmelerin ekranlara taşındığı Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Serhan, işlenen cinayet vakasında birinci şüpheli olarak gösterilerek Kemal komiserin talimatıyla emniyete getirilerek göz altına alındı. Öte yandan nezarethanede bir gece kalmasının sonrasında delil yetersizliğinden ötürü salıverilse de, Kemal işin cinayet vakası davasının peşini bırakmayıp şüpheli bulduğu Serhan'ı yakın takip altına aldı. Merve ve Kerim ikilisinin tehlikeli sularda yüzdüğü, geçmişte yaşadıkları ilişkinin perde arkasının yansıtıldığı ve Kemal Komiserin de kasten adam öldürmek suçunu işlediğini düşündüğü gerekçesiyle Serhan'ın elinin ensesinde olduğu bölümün arkasından Ufak Tefek Cinayetler 35.bölüm fragmanı yayınlandı. Serhan ve Kerim arasında soğuk rüzgarların estiği Ufak Tefek Cinayetler 35.bölüm fragmanında ise; Serhan, Adil Kerim'in neden Sarmaşığa yerleştiğini ve davranışlarını sorgulamaya alırken, Adil Kerim ise iddialı sözlerle Serhan'a olan sert tepkisini açıkça ortaya koyuyor. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 35.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 35.bölümüyle 2 Ekim Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ufak tefek cinayetler

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

YORUMLAR 1
  • gökçe 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir ya 35. bölüm fragmanı bile gelmedi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!