Avlu 14.bölüm fragmanı: Deniz büyük tehlikede...

Avlu 13.bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Avlu 13.bölümde; Deniz'den intikamını almak için harekete geçen Kudret diğer yandan Zerrin'in oyunlarına pabuç bırakmayacaktır. Hırçın mahpus kadınların hikayesi Avlu son bölümün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Peki, Avlu 14.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 04.10.2018 17:34 GÜNCELLEME 04.10.2018 17:35

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Avlu 13.bölümü seyirci ile buluştu. Eskisinden daha dehşetli devam eden Avlu dizisi son bölümde Deniz kızının intikamını almanın gururu ile başını kaldırmıştı. Kudret ise onun bu durumu karşısında çılgına döndü ve aynı zamanda oğlunun haberi ile yıkıldı. Ancak beklendiği gibi olmadı Alp yaşıyordu. Öte yandan hapishanenin hakimiyetini yeniden eline alan Kudret içeri uyuşturucu soktu. Zerrin'in planlarına pabuç bırakmaya niyeti yoktu. Avlu'ya bir bahçe yapılacaktır, sorumluluk ise Dudu'ya verilir. Başka planları olan Zerrin, Dudu'dan gözü kulağı olması teklif eder. Ancak Dudu buna yanaşmayacaktır. Avlu son bölüm sahnesinde ise Deniz başından büyük işlere kalkışarak kendini tehlikeye sokar. Peki, nefes kesen son bölümün hemen ardından merakla beklenen Avlu 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

 

AVLU 14.BÖLÜM FRAGMANI

AVLU 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi isimlerin rol aldığı Avlu 14.bölümü ile 4 Ekim Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 13.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

avlu 13.bölüm

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son hamlesiyle birlikte tüm gözler Deniz’e çevrilmiştir. Kudret’in yüreği yanmaktadır peki buna rağmen Zerrin’in oyunlarına pabuç bırakacak mıdır? Hem Azra hem de Kudret’in tarafında herkesin kalbi taşlaşmış ve ortalık bu kadar karışmışken bu durumdan en kârlı Zerrin mi çıkacaktır? Avluya kurulan sebze bahçesi aslında birçok sorunun cevabı olacaktır…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor