Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanı! Son bölümde heyecan yüklü sahneler...

Sanem ve Can arasında aşk savaşının başlatıldığı Erkenci Kuş 13.bölümü Star TV'de yayınlandı. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın mesafeli ve soğuk tavır alması sonrası, Sanem aşk itirafını cesaret ve açık sözlülükle gerçekleştirdi. Can'ın ve Sanem'in yepyeni bir başlangıç yaptığı Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 06.10.2018 23:42 GÜNCELLEME 06.10.2018 23:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sanem'in Can'ı karşısına alıp büyük aşk itirafını tüm cesaretini toplayıp gerçekleştirmesinin sahne olduğu Erkenci Kuş 13.bölümüyle 29 Eylül tarihinde Star TV ekranlarında yayınlandı. Sanem ve Can cephesinde çarpıcı gelişmelerin aktarıldığı Erkenci Kuş son bölümde; Can, Sanem'in dilek ağacına astığı kağıtta kendi adının baş harfini görürken, Sanem'la aralarında aşk savaşı başlatma kararı aldılar. Ancak ne var ki Sanem başlattığı aşk savaşının ardından en büyük savaşı kendisiyle veriyor. Öte taraftan Can ise Sanem'in onu istemeyip kırması, her defasında kaçıp uzaklaşması sonrasında tüm beklentilerini ve umudunu yitirip sevgisine zerre kadar inanmamaya başladı. Başlattıkları aşk savaşının kendisinin kazandığı dile getirmesinin akabinde Sanem'e karşı artık mesafeli ve soğuk bir tutum içerisine girmeye başlarken, kalbine söz dinletemeyen Sanem ise onu bu davranışları karşısında çaresizlik içerisinde eli kolu bağlanarak yıkım yaşamaktadır. Nihayetinde daha fazla dayanamayan Sanem final bölümünde, Can'ı karşısına alıp tüm cesaretiyle büyük aşk itirafını gerçekleştirmesinin ardından Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyicisini ekrana kilitleyen bölümün hemen arkasından yayınlanan Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanında ise Can ve Sanem ilişkisi yepyeni bir başlangıç yapmaktadır.

Erkenci Kuş projesine Ayşegül Aldinç transferi! Ayşegül Aldinç kimdir?

 

ERKENCİ KUŞ 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 14.bölümüyle 6 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aylin’in ajansa pasladığı müşteri Ovido Otomotiv’le devir teslim zamanı geldi çattı. Yeni çekilecek otomobil reklamının senaryosunu halktan biri yazacak. Sosyal medya kampanyası tam gaz gidiyor ancak geri dönüşler çok da iç açıcı değil. En sonunda Konya’dan Erkenci Kuş rumuzlu kişinin senaryosu seçiliyor. Acaba bu Erkenci Kuş kim? Mahallede Osman’ın oynadığı Orgatte içecek reklamı için özel gösterim düzenleniyor. Alkışlar, tebrikler… Muzaffer kıskançlığından delirmesin de ne yapsın? Yeni hedefi oyuncu olmak! Can ve Sanem birbirlerinden ayrı kalmaya bile dayanamazken aralarındaki "savaşın" galibi kim olabilir? 

erkenci kuş

YORUMLAR 1
  • emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor