Elimi Bırakma 11.bölümde neler oldu? Elimi Bırakma son bölüm TRT 1'de...

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma 10.bölümü seyirci ile buluştu. Elimi Bırakma 10.son bölümde; Feride Hanım'ı götürmek için gelen polislere karşı çıkan Cenk gözaltına alınır. Dolandırıcılıkla suçlanan Azra ise gerçekleri açıklamaya karar verir. İşte, son bölümün ardından merak edilen Elimi Bırakma 11.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 08.10.2018 10:41 GÜNCELLEME 08.10.2018 10:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma 10.bölümü ile ekrana geldi. Elimi Bırakma 10.son bölümde; Feride Hanım torunu kadar sevdiği Azra'nın sırrını öğrenince şok olur. Herkes Azra'ya karşı büyük ön yargı içindeyken Azra oynadığı oyuna son vermeye kararlıdır. Öte yandan Feride Hanım'ın rahatsızlığı ileri boyutlara varır ve ameliyat masasına yatar. Elimi Bırakma yeni bölüm fragmanında ise Sumru'nun gerçek yüzü ortaya çıkacaktır. İşte, Elimi Bırakma son bölümün hemen ardından yayınlanan Elimi Bırakma 11.bölüm fragmanı...

 

ELİMİ BIRAKMA 11.BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 11.bölümü 7 Ekim Pazar günü TRT1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 10.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir? Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir.

Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir? Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

YORUMLAR 1
  • çok güzel bir dizi 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!