İstanbullu Gelin 56.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de...

İstanbullu Gelin 55.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 55.son bölümde; Boranların İstanbul'la savaşı başlıyor. Esma Ülfet mücadelesi devam ederken, Faruk'un başı yeniden Adem'le derde girer. Adem Ülfet ittifakı başlarına daha büyük belalar açacaktır. İşte, merak edilen İstanbullu Gelin 56.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 06.10.2018 11:35 GÜNCELLEME 06.10.2018 11:35

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 55.bölümü ile ekrana geldi. Her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin 55.son bölümde; Ülfet'in evine yerleşen Boran ailesinin Ülfet'li İstanbul macerası startını verir. Her fırsatta Esma'yı yerin dibine sokmak için hazır duran Ülfet'in eline kozu bu sefer lüks düşkünlüğü başına dert açacak olan İpek verir. Diken üstünde hayatlarına devam eden diğer Boranlar da İstanbul'un keşmekeşi ile imtihan olacaktır. Her taşın altında Dilara'yı arayan Adem onu Süreyya'nın yanında bulur. Dilara ile konuşabilmek için Süreyya'yı alıkoyar ve olanlar olur. Bunu öğrenen Faruk onu ölüm tehditleri ile beraber bir güzel döver. Aklı hinliğe çalışan Ülfet ise Adem'e takdiği verir. Bir iş toplantısında güveni kazanarak kariyerine dönecek olan Faruk polis şoku ile karşılaşır. Peki, ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 56.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 56.BÖLÜM FRAGMAN

İSTANBULLU GELİN 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 56.bölümü 5 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...