Nefes Nefese final fragmanı yayınlandı! Nefes Nefese neden bitiyor?

Sezonun yeni dizileri arasında yer alan Nefes Nefese için final çanları çaldı. TMC yapım imzalı Nefes Nefese dizisi reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayınca final kararı kaçınılmaz oldu. Peki, başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Nefes Nefese ne zaman final yapıyor?

Nefes Nefese final fragmanı yayınlandı! Nefes Nefese neden bitiyor?
Nefes Nefese final fragmanı yayınlandı! Nefes Nefese neden bitiyor?
GİRİŞ 12.10.2018 09:49 GÜNCELLEME 12.10.2018 09:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

TMC yapım tarafından ekrana taşınan yönetmenliğini usta oyuncu Uğur Yücel ve Aydın Bulut'un üstlendiği büyük bütçeli Nefes Nefese dizisi önümüzdeki hafta final yapmaya hazırlanıyor. Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile sezona iddialı bir giriş yapan Nefes Nefese dizisi reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadı. Yayınlandığı ilk haftalarda ilgi gören dizi dizilerin yeni sezona geri dönüş yapması ile beraber ağır toplarla rekabeti kaybetti. Medyaradar'ın haberine göre, geçtiğimiz hafta 8.bölümü ile ekrana gelen ve bu hafta da 9.bölümü ile seyirci ile buluşacak olan Nefes Nefese haftaya ekrana veda edecek. Peki, Nefes Nefese final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Nefes Nefese final detayları...

NEFES NEFESE FİNAL FRAGMANI

 

NEFES NEFESE FİNAL YAPIYOR

Başrollerini Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Caner Şahin gibi ünlü isimlerin paylaştığı Nefes Nefese 10.bölümü ile 14 Ekim Pazar günü saat 20.00'de seyircisine veda ediyor.

NEFES NEFESE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıdır. 

İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değildir. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıkar. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştır: Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmak… 

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapılır. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirir. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişir. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebilecek midir?

Rüya’nın babasının Atmaca olduğundan habersiz olan Yusuf, onunla konuşmak ister. Atmaca’nın, Yusuf’la buluşacağının bilgisini alan Selma ise görevi ve aşkı arasında kalır. Selma’yı zorlu bir seçim beklemektedir.

Rüya’nın kendi kızı olma ihtimaliyle yüz yüze gelen Sultan geçmiş sırları eşelemeye başlar. Sultan, gerçekleri açığa çıkarıp Rüya’ya onun kendi kızı olduğunu açıklayacak mıdır?

YORUMLAR 22
  • Merve 1 yıl önce Şikayet Et
    Gün değişikliği ve pr eksikliği yüzünden final yaptığını düşünüyorum.Çarşamba günü 4-5 reyting alıyordu Pazara alınınca apar topar final yaptılar . Yanlış başrol seçimi de güzelim dizinin sonunu getirdi maalesef.
    Cevapla
  • Cavid 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaski bitmezdi
    Cevapla
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    benim için farklı ve güzeldi
    Cevapla
  • NURAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesi gereken diziler bitmiyor ..... BU DİZİ BİTMEMELİYDİ... YAZIK
    Cevapla
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    seneryo yazarı işi bilmiyor gibi mercen salih sarp üçgenini hiç iyi yapamamış 4 bölüm geçmeden sarp henüz diziyiye aksiyon katmadan çıkartıldı diyer yandan yusuf çok donuk oynuyor hiç mimik yok yani yusuf rüya ile dizi biryere varamaz geçmiş olsun başka bahara iyi olur inşallah by
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı