Çukur 37.bölüm fragmanı geldi: İdris Koçovalı, Selim'in canına okuyor!

Yamaç Koçovalı'nın mahalleyi geri almak noktasında ant içtiği Çukur 36.bölümü Show TV'de yayınlandı. Çukur son bölümde; Yamaç, ağabeyi Cumali Koçovalı ile birlik olup Karakuzuları ters köşe yapacak operasyon düzenledi. Cumali Koçovalı ve Vartolu Saadettin'in sert bir yüzleşme yaşadığı Çukur 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 08.10.2018 10:36 GÜNCELLEME 08.10.2018 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çukur 36.bölümünde; Karakuzular tarafından, Yamaç ve Cumali Koçovalı bulunmadığı takdirde toplu infazların gerçekleşeceğinin duyurulmasının ardından mahalleliler onları karşısına alıp her yerde didik didik aramaya başladı. Çukur son bölümde; Çete liderleri Mahsun ve Çeto'dan gelen emir sonrasında mahallelilerin arayışa geçmesiyle birlikte, baştan sona tüm yaşananların ardından Yamaç Koçovalı ise küllerinden yeniden doğarak, mahallede yaşayanlara ve kendisi uğrunda ölen gencecik çocuğa borcunu ödemek için dövmeyi kalbine olduğu gibi göğsüne de kazıdı ve orada huzuru yeniden temin etmek, insanların güvenini tekrardan kazanmak ve geri almak için büyük bir azim ve kararlılıkla ant içti. Çukur'u geri alabilmek için abisi Cumali Koçovalı ile işbirliğine girerek Karakuzulara karşı ustalıkla hazırlanmış komplo planını devreye soktu ve onları ayağına kadar çağırdı. Yamaç, Mahsun'ın bastığı yerde mayın döşeyerek mahalledeki adamların tamamını rahat bırakması, serbest kalmaları ve zarar görmemeleri karşılığında bu mayınlardan kurtulabileceği yönünde tehdit etti. Yamaç'ın Vartolu'ya elini uzatıp ''Mahalleyi ya alacağız, ya da öleceğiz!'' şeklinde ifadelere yer vererek birlikte hareket etme teklifinde bulunduğu bölümün arkasından Çukur 37.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan içerisinde sorgulamaya alınan Çukur 37.bölüm fragmanında ise, Cumali Koçovalı ve Vartolu Saadettin ile aralarında fırtınalar koparak çok sert bir yüzleşme yaşandı. 

ÇUKUR 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ÇUKUR 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 37.bölümüyle 8 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

ÇUKUR

ÇUKUR 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran projesi Çukur son bölümde; Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

YORUMLAR 2
  • Mehmet polat kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz bizim için canıms sınız sizi çok seviyoruz☺☺☺
    Cevapla
  • Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bizim içn değerli onarı çok seviyruz ÇUKUR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir