O Ses Türkiye jüri kadrosu ne kadar kaç TL maaş alacak? Zam uygulaması!

Yapımını medya patronu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği TV8 ekranlarında yeni sezonda da yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinin maaşlarında zam yapıldı. Peki, yeni yayın döneminde O Ses Türkiye jüri üyeleri ne kadar kaç TL maaş alacak? Jüri koltuğuna oturan isimlerin alacağı 2018 zamlı fiyatlar!

O Ses Türkiye jüri kadrosu ne kadar kaç TL maaş alacak? Zam uygulaması!
O Ses Türkiye jüri kadrosu ne kadar kaç TL maaş alacak? Zam uygulaması!
GİRİŞ 10.10.2018 12:38 GÜNCELLEME 10.10.2018 12:38

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından alınan karar doğrultusunda, TV8 ekranlarında yeni yayın döneminde her zamanki yerini alacak O Ses Türkiye isimli ses yarışması programının jüri üyeleri kadrosunda değişikliğe gidilmişti. Geçtiğimiz sezonda jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz'un kadrodan ayrılmasıyla birlikte, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile yeni sezon için anlaşmaya varılarak el sıkışılmıştı. Tüm bunların yanı sıra yepyeni sürprizleriyle ekran serüvenine iddialı bir giriş yapacak O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinin maaşlarında zam yapıldığının bilgisine ulaşıldı. Hürriyet'in haberine göre; TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, ciddi izlenme oranlarıyla adından söz ettiren O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinin yeni yayın döneminde alacakları maaşları zam yaparak, geçtiğimiz sezonda jüri üyeleri kadrosuna bölüm başına 60 bin TL ücret verirken, yeni sezonunun başlangıcına sayılı günler kala bölüm başı fiyatlarını 70 bin TL'ye çıkardığı öne sürüldü. 

o ses türkiye

 

Bu bağlamda yeni sezondaki jüri üyeleri olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz bölüm başına 70 bin lira ücret alacağı iddia edildi. Öte yandan sürpriz bir şekilde O Ses Türkiye jüri üyeleri kadrosuna transfer edilen Beyazıt Öztürk’ün ise öteki jüri üyelerinden farklı olarak 90 bin lira ücret alacağının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan TV8 ekranlarında seyircisine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi tarihi itibariyle yeni sezonu başladı.

o ses türkiye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi