Hakan: Muhafız konusu! The Protector ne zaman? Başrolde Çağatay Ulusoy

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un baş rolünü üstlendiği The Protector (Hakan: Muhafız) projesinin toplamda on bölümlük ilk sezon çekimleri tamamlandı. Peki, Çağatay Ulusoy'un iple çekilen yapımı Hakan: Muhafız konusu nedir? Netflix'in ilk Türk dizisi olan ve sıradışı öyküye sahip The Protector ne zaman hangi tarihte başlayacak?

GİRİŞ 14.11.2018 09:23 GÜNCELLEME 14.11.2018 09:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kullanıcılar tarafından uluslararası kapsamda takip edilen Netflix platformunun ilk Türk dizisi unvanını taşıyan The Protector (Hakan: Muhafız) projesinin toplamda on bölümlük ilk sezon çekimleri tamamlandı. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un baş rolünü üstleneceği Hakan: Muhafız dizi yapımının yayın hayatına başlamasına sayılı günler kala heyecan  yüklü tanıtım fragmanı da izleyici kitlesiyle paylaşıldı. Peki, Çağatay Ulusoy farkıyla ekranlara gelecek ve dizideki Hakan karakterinin sıra dışı öyküsünü konu olarak işleyecek Hakan: Muhafız konusu nedir? Netflix'in önemli projeleri arasına kazınan, adını seyirci tarafından dört gözle geri sayıma başlanan ve dünya çağında adını duyuracak The Protector ne zaman başlayacak? İşte, Netflix'in ülkemizdeki ilk ve tek orjinal projesi olan The Protector (Hakan: Muhafız) yayın tarihi - günü, konusu ve tanıtım fragmanı hakkında merak edilen önemli ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz. 

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR) KONUSU NEDİR?

Hakan: Muhafız, diğer adıyla The Protector projesinin konusu, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan'ın serüveni konu olarak işlenmektedir. Başrol oyunculuğunu üstlenecek Çağatay Ulusoy’un dizide, 15 milyonluk İstanbul'da sıradan bir genç olarak yaşamını sürdüren Hakan karakterinin sıradışı öykülerini izleyeceğiz.

hakan muhafız

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR) NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YAYIN GÜNÜ VE TARİHİ…

Oyuncu kadrosunu; Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş,  Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi ünlü oyuncuların oluşturduğu projenin ne zaman ve hangi tarihte başlayacağı hususunda kesin ve net bir tarih belirtildi. Buna göre; Hakan: Muhafız (The Protector) yayın günü ve tarihi 14 Aralık 2018 olarak belirlendi.

hakan muhafız

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR) TANITIM FRAGMANI...

YORUMLAR 3
  • Elif 5 yıl önce Şikayet Et
    Cagatay Ulusoy her zaman ki gibi farkini ortaya koyuyor .Her yer aldigi projenin hakkini veriyor . Seni seviyoruzzz
    Cevapla
  • selin 5 yıl önce Şikayet Et
    Cagatay i merakla bekl iyorummm
    Cevapla
  • yaman koper 5 yıl önce Şikayet Et
    Cagstay ulusoyyyyyyyyy:))))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık