Bizim Hikaye 42.bölüm fragmanı: Barış'ın çevirdiği dümeni öğreniyor...

Tesadüf eseri Barış ve Filiz'in yollarının yeniden kesiştiği Bizim Hikaye 41.bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz'i avukat Selim ile birlikte yakalayan Barış büyük bir yıkım yaşadı. İkiz bebek bekleyen Tülay'ın acı bir şekilde bebeklerini kaybetmesinin ardından Bizim Hikaye 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 11.10.2018 12:54 GÜNCELLEME 11.10.2018 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV'de izleyici kitlesiyle buluşan Bizim Hikaye 41.bölümünde; Filiz'in yeni açtıkları atölyelerinin yanındaki sağlık ocağında çalışan Barış ve Filiz'in yolları tesadüf eseri yeniden kesişti. Üst üste beklenmedik gelişmelerin sahne olduğu Bizim Hikaye son bölümde; Barış, yan yana yakaladığı Filiz ve avukat Selim'i takip edip birlikte keyifli vakit geçirdiklerine şahit olmasıyla birlikte büyük bir yıkım yaşayarak başını taşlara vurdu. Sağlık ocağının hemen yanındaki atölyeden çıkan gürültülü tadilattan rahatsız olan ve hastalarına bakmakta güçlük çeken Barış ise oradaki işçilerin çalışmasına mani oldu ve karşısında Filiz ve avukatı bulmasının akabinde neye uğradığını şaşırdı. Barış'ı karşısında gören Filiz ise sinir harbi geçirerek, Barış'a istifasını verip hayatından defolup gitmesi yönünde açıklamalarda bulundu. Öte yandan iş kazası geçiren Filiz'e ise acil müdahaleyi yanındaki sağlık ocağında çalışmakta olan Barış gerçekleştirdi ve Filiz'e yeniden sevgi ve aşkla baktı. İkiz bebek bekleyen ve olduğu yerden aniden bayılan Tülay'ın bebeklerini kaybettiği gerçeği Barış tarafından anlaşılmasıyla birlikte ameliyathane masasında hamileliği sonlandırılmak zorunda kalmasının ardından heyecan içerisinde beklenen Bizim Hikaye 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 42.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 42.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 42.bölümüyle 11 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 41.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Hayatları bir kez daha aynı yerde kesişen Filiz’le Barış’ın dengeleri yerinden oynamaya başlar. Barış, Filiz'den biran önce uzaklaşması gerektiğinin farkındadır ama onu gördükçe verdiği kararı uygulamakta zorlanır. Onun kendine hakim olamaması, Filiz’in de kafasını karıştırmaya başlar. Filiz bir yandan kardeşleri için çabalarken, bir yandan da Barış’ın değişen hareketlerine anlam vermeye çalışır. Arkadaşlarının iyiliğini düşünen Tülay’la Çiçek de, Barış’ı oradan göndermenin fırsatını kollamaya başlar. Kardeşler cephesinde de işler kızışmaktadır. Filiz, Kiraz’la uğraşırken, Rahmet de Deniz’in tuzakları arasından sıyrılmaya çalışmaktadır. Ancak olay hiç beklemedikleri bir yerden patlar. Hiç kimse hayatlarının ortasına düşecek bombaya hazırlıklı değildir.

YORUMLAR 1
  • buket 5 yıl önce Şikayet Et
    Tülay için cok üzüldüm ama bu dizi bitmesin yaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti