Diriliş Ertuğrul'da dengeler değişecek! Usta oyuncuda dahil oldu...

Yeni sezon için kadrosunu güçlendiren TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'a usta oyuncu Ünal Silver'de dahil oldu. Peki Ünal Silver hangi rolle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'da dengeler değişecek! Usta oyuncuda dahil oldu...
Diriliş Ertuğrul'da dengeler değişecek! Usta oyuncuda dahil oldu...
GİRİŞ 09.10.2018 09:32 GÜNCELLEME 09.10.2018 09:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşinci sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Diziye daha önce de yeni sezon için Hande Soral ve Armağan Oğuz katılmıştı. Yeni sezon oyuncu kadrosunu güçlendiren Diriliş'e son olarak usta oyuncu Ünal Silver'de dahil oldu. Peki Ünal Silver kimdir? Dizide hangi rolde yer alacaktır?

ÜNAL SİLVER HANGİ ROLÜ ALACAK?

 

Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı. Usta oyuncu Ünal Silver 'Umur Bey' rolüne hayat verecek.

ünal-silver-kimdir

ÜNAL SİLVER KİMDİR?

1948 senesinde doğan usta oyuncu Ünal Silver İstanbul’da dünyaya gelmiştir. En son 2017 yılında Söz isimli dizide rol alan Ünal Silver evlidir ve bu evliliğinden bir oğlu ve Şefika Natalie Gümüş isminde Almanya’nın Köln şehrinde yaşayan pedagog bir kızı vardır.

Kariyer boyunca bir çok projede yer alan usta oyuncu özellikle Üçe Karşı Truva, Hokkabaz, Mavi Kuş, Yalancı Yarim, Sessiz Fırtına, Gölge, Bir Bulut Olsam, Deli Saraylı, Gönülçelen, Beni Unutma, Dedemin İnsanları, No:309, Kuzey Güney, Zenne ve Benim İçin Üzülme isimli sinema ve dizilerle ön plana çıkmıştır.

YORUMLAR 2
  • özgur 5 yıl önce Şikayet Et
    sanane ister kupe takar ister halka takar
    Cevapla
  • DİRİLİŞ ERDOĞAN 5 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı küpeli rolunu oynasaydı bari .) bu yaşka küpemi takılır be suphanALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada