Elimi Bırakma 12.bölüm 2.fragmanı: Cenk Azra'yı sevdiğini haykırıyor...

Elimi Bırakma 11.bölümü ile TRT1 ekranlarında yayınlandı. Elimi Bırakma 11.son bölümde; Azra'nın konağa taşınması herkesi şok ederken, yeni bölümde kardeşi için bundan vazgeçeceğini söyler. Öte yandan kardeşinden gelen haber onu büyük bir çukura sürükleyecektir. İşte, merakla beklenen Elimi Bırakma 12.bölüm fragmanı

GİRİŞ 12.10.2018 16:36 GÜNCELLEME 15.10.2018 10:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Elimi Bırakma 11.son bölümde; Feride Hanım'ın zorla hastaneye götürülmesi Cenk'i çileden çıkarır. Polislere karşı gelmesi nedeniyle yaka paça götürülürken, Azra da yardımcı olabilmek için gittiği karakolda alıkonur. Annesinin yaptıklarına akıl sır erdiremeyen Cenk, Azra'ya olan aşkının anlaşılması ile de imtihan edilecektir. Diğer bir yandan Azra'da kurtulmak için elinden geleni yapan Serap, Feride Hanım'ın Azra'yı konağa getirmesi ile şok olur. Azra'nın oradan ayrılmak için tek şartı ise kardeşinin bulunmasıdır. Ulvi ile anlaşma yapan Azra Sumru ve Cansu'nun oyunu ile büyük bir tuzağa düşer. İşte, Elimi Bırakma son bölümün hemen ardından merakla beklenen Elimi Bırakma 12.yeni bölüm fragmanı haberimizde...

 

 

ELİMİ BIRAKMA 12.BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 12.bölümü 14 Ekim Pazar günü TRT1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz.

Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?

Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

YORUMLAR 1
  • akasya 5 yıl önce Şikayet Et
    papatyalı halıya bayıldım ama hem küçük hemde çok pahalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!