Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler'e geri döndü mü? Sete uğramıyordu

Star TV ekranlarında ekran serüvenini entrikalı sahneleriyle sürdüren Ufak Tefek Cinayetler projesinin baş rol oyuncularından Aslıhan Gürbüz rahatsızlandı. Peki, fıtık hastalığına yakalanan Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler dizi setine geri dönebilecek mi? Geçen yıl omzundan rahatsızlık yaşayan oyuncunun sağlık durumu!

Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler'e geri döndü mü? Sete uğramıyordu
Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler'e geri döndü mü? Sete uğramıyordu
GİRİŞ 11.10.2018 12:57 GÜNCELLEME 11.10.2018 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında iki sezondur ekran macerasına devam eden ve çok geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Ufak Tefek Cinayetler yapımının baş rol oyunculuğunu üstlenen Aslıhan Gürbüz'ün rahatsızlandığının bilgisine ulaşıldı. Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda yer alan ve Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün fıtık hastalığına yakalandığı ve fıtık nedeniyle de hareketlerinin kısıtlandığı öğrenildi. Peki, geçtiğimiz yıl da omzundan rahatsızlık geçiren Aslıhan Gürbüz Ufak Tefek Cinayetler dizi setine geri dönebilecek mi? İşte, şimdilerde yaşadığı şiddetli ağrılarla mücadele eden ve bu sebepten ötürü yaklaşık 5 gündür dizi setine gidemeyen ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel'e suç duyurusu! Engelli Derneği...

 

Geçirmiş olduğu şiddetli ağrılar sebebiyle başvurduğu hastanede yetkililer tarafından sağlık durumu hakkında bel fıtığı tanısı konulan Ufak Tefek Cinayetler projesinin baş rol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, hareketleri kısıtlandığından dolayı 5 (beş gündür) dizi setine uğrayamıyor. Bir süredir evinde istirahat eden sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz, diğer taraftan fizik tedaviye gidiyor. Şu an için ameliyat fikrine sıcak bakmadığı öne sürülen ünlü oyuncunun doktor kontrolünde Ufak Tefek Cinayetler dizi setine devam edebileceği de söylemler arasında yer almaktadır.

ufak tefek cinayetler aslıhan gürbüz

YORUMLAR 2
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    ya merve burnumda tutuyo mervesiz dizimi olur merve nolur geri don
    Cevapla
  • Geçmiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Olsun toprağıma!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!