Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın kaleme alacağı Yol Arkadaşım 2 isimli sinema projesinin oyuncu kadrosunda yer alacak Bahar Şahin kimdir? Birbirinden farklı projelerde adını duyuran Bahar Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, oyunculuk alanında eğitimi alan Bahar Şahin'in hakkında bilinmeyenler ve ayrıntılı hayatı!

Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 08.10.2018 17:08 GÜNCELLEME 08.10.2018 17:11

Genç oyuncu Bahar Şahin, Bedran Güzel yönetmenliğinde vizyona girecek, baş rol koltuğunda da İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi komedyenlerin oturacağı Yol Arkadaşım 2 adlı sinema projesinin oyuncu kadrosunda yer alacak. Peki, mesleğini tiyatro alanında icra etmiş, Kayıt Dışı ve Lise Devriyesi gibi dizilerde tanınırlık kazanan yetenekli oyuncu Bahar Şahin kimdir? Televizyon ekranlarına ilk kez O Hayat Benim isimli dizi projesiyle adım atan, farklı dizi ve sinema projelerinde de adından söz ettiren Bahar Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, tiyatro ekiplerinde yer alarak başarılı oyunculuk performansı sergileyen, beyaz perdede seyircisiyle buluşacak Yol Arkadaşım 2'de kendini gösterecek Bahar Şahin'in hakkında bilinmeyenler ve ayrıntılı hayatı...

Ezgi Eyüboğlu kimdir? Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Yol Arkadaşım 2 ne zaman vizyonda? Yol Arkadaşım 2 konusu - oyuncuları!

BAHAR ŞAHİN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Yol Arkadaşım 2 isimli sinema projesinin oyuncu kadrosunda yer alacak Bahar Şahin, 14 yaşındayken anne-babasının boşanma kararı almasının akabinde taşınarak İstanbul’a ikamet etmeye başladı. Aslen Artvin’li olan Bahar Şahin, eğitimini İstanbul’da sürdürürken okulun tiyatro ekibine dahil oldu. Öte yandan genç ve kısa bir zaman içerisinde önemli başarılara imza atan oyuncu Bahar Şahin, Ankara Altındağ Gençlik Merkez'inde tiyatro ekibine katıldı. İstanbul yaşadığı dönemlerde, bir gece ailecek akşam yemeğindeyken yapımcı Arzu Eğmir’le tesadüf sonucu tanışmasının arkasından “O Hayat Benim” isimli dizi projesinin yönetmeni olan Merve Girgin ile tanıştırdı.

bahar şahin

Bunun ardından Bahar Şahin, ilk kez kamera karşısına geçerek “O Hayat Benim” dizisinde rol almaya başladı. Televizyon ekranlarındaki ilk oyunculuk kariyerine Fox TV’de yayınlanan ve baş rollerini Keremcem ve Ezgiasaroğlu’nun üstlendiği O Hayat Benim yapımında Müge karakterini canlandırmıştır.Bu dizi projesinin sonrasında TRT ekranlarında izleyici karşısına geçen Lise Devriyesi adlı dizide kendini göstermiştir. Bahar Şahin son olarak Fox TV’de seyircisiyle buluşan; baş rollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in üslendiği Kayıtdışı adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda bulunarak İnci karakteriyle beğeni kazanmıştır.

bahar şahin

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance