Söz 55. bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Söz ekrana gelen son bölümüyle yine nefes kesti. Söz 54.son bölümde; Tim kara listedekilere operasyon düzenlerken, Yavuz'un hedefinde Nisan vardır. Savcı Derya ise Yavuz'un izini süren. Söz son bölüm finalinde ise Erdem'in kahramanlığı göz doldurur. İşte, merakla beklenen Söz 55.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları

GİRİŞ 16.10.2018 09:25 GÜNCELLEME 16.10.2018 09:25

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 54.bölümü ile ekrana geldi. Söz 54.son bölümde; Yavuz’un elinden kurtulan Dragan, İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok yakın bir mesafededir. Dragan’a destek olmak için Türkiye’ye gelen Nisan, Yavuz’un hedefindedir. Dragan’ın planladığı saldırıyı önlemek için Nisan’la yüz yüze gelen Yavuz, istediğini alabilmek için Nisan’ın en büyük zaafını kullanır; ölüm korkusu. Dragan’ın son adımı atmak için hazırladığı planın karşısında artık tek bir engel vardır; Yavuz Karasu. Peki, Söz son bölümün ardından merakla beklenen Söz 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 55.bölümden gelen ilk sahne...

 

SÖZ 55.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 54.bölümü ile 8 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 54.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz’un elinden kurtulan Dragan, İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok yakın bir mesafededir.

Dragan’a destek olmak için Türkiye’ye gelen Nisan, Yavuz’un hedefindedir. Dragan’ın planladığı saldırıyı önlemek için Nisan’la yüz yüze gelen Yavuz, istediğini alabilmek için Nisan’ın en büyük zaafını kullanır; ölüm korkusu. Dragan’ın son adımı atmak için hazırladığı planın karşısında artık tek bir engel vardır; Yavuz Karasu.

Derya kendisine yapılan saldırının izlerini sürerken Yavuz’un otelde yaptığı operasyonun görüntülerine ulaşır. Yavuz’un time katılmama sebebini öğrenmeye iyice yaklaşmıştır. Bu durum Derya ve Yavuz’u bir kez daha karşı karşıya getirir.

Nisan ve beraberindeki terör eylemcilerine destek olmaya kalkan kara listedeki örgüt temsilcileri eylem hazırlıklarına başlamıştır. Türkiye’de kargaşa yaratacak bombalı eylemler düzenlemek isteyen bu isimleri önlemek için harekete geçen Tim, operasyon sırasında büyük bir engelle karşılaşır. Bu engeli aşabilmek için operasyonu komuta eden Albay Erdem kendi hayatını feda etmek zorunda kalacaktır.

SÖZ 55.BÖLÜM ÖN İZLEME:

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat