TV8 ekranlarındaki O Ses Türkiye'de bir ilk: Acun Ilıcalı flaş kararı!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği TV8 ekranlarında seyircisini ağırlayan O Ses Türkiye yarışma programında bir ilk yaşandı. Medya patronu Acun Ilıcalı flaş bir karara imza atarak, diş tellerinden ötürü performans düşüklüğü yaşayan yarışmacının 1 ay sonra O Ses Türkiye'de tekrardan yarışmasını istedi.

TV8 ekranlarındaki O Ses Türkiye'de bir ilk: Acun Ilıcalı flaş kararı!
TV8 ekranlarındaki O Ses Türkiye'de bir ilk: Acun Ilıcalı flaş kararı!
GİRİŞ 09.10.2018 14:26 GÜNCELLEME 11.10.2018 12:44

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın sunuculuk koltuğunda oturduğu, yeni sezona sürpriz jüri üyeleri kadrosuyla güçlü bir başlangıç yapan O Ses Türkiye yarışma programında bir ilk yaşandı. Yeni yayın döneminde de eğlenceli ve keyifli anlara sahne olan O Ses Türkiye yarışmasına Yozgat'tan katılım sağlayan genç yarışmacı Ferdi Kılıç, başarılı bir sese sahip olmasına rağmen, sahnede performasını sergilediği esnada birtakım aksilikler meydana geldi. Hiçbir jüri üyesinin kendisine dönmediği Ferdi Kılıç isimli yarışmacının bir problemle karşılaştığını fark eden jüri üyeleri neden kaynaklandığına dair genç yarışmacıya soru yöneltince, dişlerine tel taktırması sebebiyle takılmalar yaşadığını ve ağrılarından dolayı başarısını sergilemekte güçlük yaşadığını dile getirdi.

Arda Turan'ın burnunu kırdığı Berkay'ın sağlık durumu netliğe kavuştu!

 

Yaşanan olaya son derece üzülen jüri üyesi Hadise ise, hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'dan yeniden yarışmasını rica etti. Bu olayın üzerine medya patronu Acun ılıcalı da flaş bir karara imza atarak, yeni taktırmış olduğu diş tellerinden ötürü sahnede performans düşüklüğü yaşayan Ferdi Kılıç'ın 1 ay sonra O Ses Türkiye'de tekrardan yarışmasını istedi. Genç yarışmacı ile ilgili alınan bu karar O Ses Türkiye tarihine geçmiş oldu. 

Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?

Gündemde yankı uyandıran Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşi hayatı!

''4 GÜN ÖNCE DİŞLERİME TEL TAKTIRDIM''

Genç yarışmacı Ferdi Kılıç tarafından, "4 gün önce dişlerime tel taktırdım. Tel taktırdığım gün buradan haber geldi. İlk günler çok acı oluyor o yüzden takıldım" şeklinde ifadelere yer verildi.

o ses türkiye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri