4 Kadın Zamanı'da beklenmeyen veda! 4 Kadın'a transfer olan yeni kişi!

Kanal D ekranlarında ekran macerasını sürdüren 4 Kadın Zamanı adlı programda Seda Akgül'ün veda etmesinin akabinde yerine hangi sürpriz kişinin geleceği sıkça konuşuluyordu. 4 Kadın Zamanı zamanı programında Seda Akgül'ün yerine dahil olacak isim kesinliğe kavuştu. Peki 4 Kadın Zamanı'na hangi yeni isim transfer oldu?

4 Kadın Zamanı'da beklenmeyen veda! 4 Kadın'a transfer olan yeni kişi!
4 Kadın Zamanı'da beklenmeyen veda! 4 Kadın'a transfer olan yeni kişi!
GİRİŞ 09.10.2018 15:24 GÜNCELLEME 10.10.2018 10:15

Hafta içi her sabah Kanal D ekranlarına taşınan, sunuculuklarını ise Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk'ün üstlendiği 4 Kadın Zamanı isimli kadın programında ani bir kararla Seda Akgül'ün programdan çekilme kararı almasının ardından yerine gelecek isim gündemde sık bir şekilde sözü edilen konular arasındaydı. Verdiği beklenmeyen karar sonucu eski sunucu Seda Akgül'ün 4 Kadın Zamanı programına veda etmesinin ardından ekipte boşalan dördüncülük koltuğuna oturan sürpriz isim kesinliğe kavuştu. 4 Kadın Zamanı'na hangi yeni ismin transfer olduğuna yönelik gerçekleştirilen sorgulamalar sonrasında, Seray Sever'in dahil olacağının bilgisine ulaşıldı. İşte, programla ilgili en son gelişmeler...

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel'e suç duyurusu! Engelli Derneği...

İzleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen dördüncü ismin Seray Sever olduğunun açıklanması, sosyal platformda da çok konuşuldu. Uzun bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan sürpriz isim Seray Sever'in programa katkısı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programın en çok konuşulan sunucularından olan Seda Akgül, vedasını paylaştığı bir video ile açıklamıştı.

4 kadın zamanı

SEDA AKGÜL: ‘’BAZEN YOL ORADA BİTİYOR VE BIRAKMAK GEREKİYOR’’

"Yarın benim son günüm Umarım buna saygı duyarsınız. Gerçekten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok. Bazen yol orada bitiyor ve bırakmak gerekiyor. Ben Kanal D logosunu çok seviyorum. Dostlarım Derya, Eylül, Hande iyi ki sizlerleri tanıdım. Yeni projelerde görüşmek üzere" açıklamasını yapan ünlü sunucunun sevenleri programdan neden ayrıldığı cevabını alamamıştı.

4 kadın zamanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'