Bizim Hikaye 43.bölüm 2.fragmanı: Filiz, geri dönüşü olmayan yolda mı?

Fikri ve minibolların kapı dışarı edilip fakir yaşantısına döndüğü Bizim Hikaye 42.bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz ve Avukat ilişkisini ilerletirken, Barış kıskançlık duygusunu hakim olamadı. Filiz'in, Barış'ın çevirdiği dümenleri öğrenmesinin akabinde Bizim Hikaye 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 18.10.2018 20:26 GÜNCELLEME 18.10.2018 20:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bizim Hikaye 42.bölümünde; Tülay ve Tufan, ikiz bebeklerini kaybetmenin acısını iliklerine kadar hissederken, yaşadıkları bu acıyı bir nebze de olsa dindirebilmek ve büyük travma sonrasında kafalarını toplayabilmek açısından memlekete gitme kararı aldılar. Bizim Hikaye son bölümde; Her ne kadar eşi Fikri Elibol bu konuya sıcak bakmayıp gitmesini asla istemese bile Melek, annesinin isteği üzerine birkaç günlüğüne yurt dışına yanına ziyarete gitti. İşte, bu noktadan sonra olaylar kopma noktasına gelerek Melek evi bırakıp gittikten sonra polisler eve baskın düzenleyerek evin sahibi Melek'in annesinin talimatı üzerine Fikri Elibol ve minibolların evi bir an önce boşaltmasını istedi, duruma karşı çıkan Fikri polisler tarafından götürülüp karakola düştü. Tüm bunların yanı sıra Avukat Selim ve Filiz aralarındaki ilişkiyi her geçen gün daha da ilerleterek, birbirlerini yakından tanıyıp güven aşılayarak uyumlu bir şekilde keyifli vakitler geçirmeye başladı. Aralarındaki yakınlık derecesini gören Barış ise, sakinliğini koruyamayıp yoğun kıskançlık duygusuna hakim olamayarak Filiz'e, avukat Selim ile sıkı fıkı olmanın hesabını sordu. Öte yandan iyiden iyiye Filiz'e tutulan ve yanına devamlı gitme ihtiyacı hisseden avukat Selim ise Barış'ın karşısına çıkarak meydan okumasını gerçekleştirmesinin akabinde Bizim Hikaye 43.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Peki, Filiz'in Barış'a ilişkin aslında yeni evlendiği gerçeğini avukat Selim'den öğrenip, Barış'a her şeyin bir oyun olup olmadığını sormasının ardından Bizim Hikaye 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 43.bölümüyle 18 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

BİZİM HİKAYE

BİZİM HİKAYE 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır. Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol'lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür. Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.

YORUMLAR 1
  • seda 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohhhh o barisa iyi oluyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...