İstanbullu Gelin 58.bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölüm Star TV'de

İstanbullu Gelin 57.son bölümde; Fikret Ülfet'ten duyduklarını Faruk'a söyler ve işler her zamankinden daha çok karışır. Esma'nın bu cendereden çıkması zor olacaktır. Peki, İstanbullu Gelin 57.bölümün hemen ardından İstanbullu Gelin 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sen Anlat Karadeniz 58.bölümden ilk sahne...

GİRİŞ 20.10.2018 09:36 GÜNCELLEME 20.10.2018 09:37

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 57.bölümü ile ekrana geldi. İstanbullu Gelin 57.son bölümde; Esma ve Ülfet'in yüzleşmesine şahit olan Fikret'i kemiren iddia onu yer bitirir. Diğer yandan Adem'i bitirmek için Halim'le pazarlık yapan Fikret, başı sıkıştığı ilk anda Faruk'a duyduklarını anlatır. İstanbullu Gelin son bölüme damgasını vuran bu manzara karşısında Faruk'un ne yapacağı merak konusu olur. Öte yandan Süreyya'nın dostluğunu kazanmak için emin adımlar atan Ülfet ona hayatının işini teklif eder. Esma ise bu muhabbete çok bozulur, aralarında büyük gerilimler çok yakındır. Nefes kesen son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 58.bölüm ön izlemesi geldi. Peki, İstanbullu Gelin 58.bölüm fragmanı geldi mi?

 

İSTANBULLU GELİN 58.BÖLÜM FRAGMANI 

İSTANBULLU GELİN 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 58.bölümü 26 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 57.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur. Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?