Savaşçı 51.bölüm fragmanı: Kaan Bozok'tan, Leyla'ya tokat girişimi...

Yüzbaşı Kaan Bozok'un yakın dostlarına suikast gerçekleştirmesinin sahne olduğu Savaşçı 51.bölümü yayınlandı. Savaşçı son bölümde; Leyla'nın talimatıyla birlikte Kaan yeni bir göreve daha atıldı. Yüzbaşı Kaan'ın Türk Dünyası Kurultay'ında bombalı saldırı düzenlemesinin istendiği Savaşçı 51.bölüm fragmanı ekrana geldi.

GİRİŞ 19.10.2018 22:05 GÜNCELLEME 19.10.2018 22:05

Savaşçı 50.bölümünde Yüzbaşı Kaan’ın, Leyla’nın talimatıyla birlikte Kılıç Timi ekibindeki yakın dostlarına suikast gerçekleştirmesi ekrana taşındı. Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kaan Bozuk’un vurmuş olduğu kişilerin esasında Türk askeri olan Bordo Bereliler olmadığı, Cevher Albay'a suikast gerçekleştirmek için gönderilen adamların olduğu gerçeği ortaya çıktı. Tüm bunların yanı sıra düzenlenen bu suikastlerin Yüzbaşı Kaan ile bir bağlantısı olduğuna ilişkin kuşkuya düşen Abay Kopuz ise bu konu hakkında derinlemesine araştırma süreci içerisine girerken, Kaan Bozok ise Leyla’nın emrinin ardından yeni bir göreve daha atıldı. Yüzbaşı Kaan Bozok'un Türk Dünyası Kurultayı'nda bombalı bir saldırı gerçekleştirmesinin kendisine görev olarak verildiği Savaşçı 51.bölüm fragmanı da izleyici kitlesiyle buluştu. Savaşçı 51.bölüm fragmanında; Türklerin bir araya gelip çekirdek ordu kurma girişiminde bulundukları Türk Kurultayı'nın düzenlendiği toplantı salonuna resmi üniformalı Özel Kuvvetler Yüzbaşısı olarak Kaan Bozok'un giriş yapması heyecan seviyesini doruğa taşıdı. Bürokratların yer aldığı ve Yüzbaşı Kaan'ın bombalamasının emredildiği bu Kurultayda Albay Kopuz ve Kaan Bozok ilk kez karşı karşıya geldi. 

SAVAŞÇI 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 51.bölümüyle 28 Ekim Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri Yüzbaşı Bahtiyar’ın engellemelerine rağmen Haydar, Serdar ve Emre’nin vurulmuş olduklarını görünce büyük şok yaşarlar. Suikastlerin Kağan’la ilgisi olduğundan şüphelenen Albay Kopuz, olayın izini sürmeye başlar.

Kağan ise Leyla’ya neler yapabileceğini göstermiştir. Leyla’nın Kağan’la ilgili şüpheleri devam ederken, Karon Kağan’a yeni bir görev verir. Karon’a ulaşmak için işi kabul eden Kağan beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalırken, Albay Kopuz şüphelerinde haklı mı çıkacaktır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?