Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu! Yeni isimler katıldı...

Dört sezondur izleyiciyi adeta ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul 5.sezonu için geri sayım başladı. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncu kadrosu belli oldu. Yine heyecan dolu bir sezon olacak olan Diriliş'e yepyeni isimler katıldı...

Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu! Yeni isimler katıldı...
Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu! Yeni isimler katıldı...
GİRİŞ 19.10.2018 08:57 GÜNCELLEME 19.10.2018 08:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu belli oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul'a Hande Soral, Kimya Gökçe Aytaç, Ünal Silver ve son olarak İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız'da katıldı. Peki bu oyuncular hangi rollerde oynayacak? İşte yeni sezon hakkında öne çıkan bilgiler...

Diriliş Ertuğrul yapım şirketinden flaş karar! Fotoğraflar sızınca...

İLKER AKSUM (YUNAN KOMUTAN)

 

Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise "Diriliş Ertuğrul"da seyirci karşısına çıkacak.

İlker Aksum

1971 yılında dünyaya gelen İlker Aksum’un annesi Nurten Aksum’dur, İlkay ve Alpay isminde ikiz kardeşleri bulunmaktadır. Babası ise Mehmet Bülent Aksum Subay Pilot’tur.

Etimesgut Şeker İlkokulu, Mehmetçik Lisesi mezunudur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarını ise 1993 senesinde bitirmiştir. Isparta doğumlu oyuncu İlker Aksum bugüne kadar bir çok sinema ve dizide rol almıştır.

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ (EVDOKYA)

Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) sevgilisi Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın da artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenilmişti. Güzel oyuncunun sevilen dizinin yeni sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirilmişti.

Kimya Gökçe Aytaç

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro kökenli oyuncu ilk oyunculuk deneyimini, Medcezir dizisi ile gerçekleştirmiştir. Güzel oyuncunun boyu; 1.75, kilosu ise 55’tir.

Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca İstikbal, Papia, Balparmak, Esenora reklamlarında oynamıştır. Rol aldığı sinema filmleri ise Koca Bulma Sanatı, Suda Balık ve Vezir Parmağı’dır.

Güzel oyuncu 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gökçe Özyol ile evlenmiştir. Ancak evliliği şiddetli geçimsizlik nedeni ile 2013 yılında son bulmuştur. 

ÜNAL SİLVER (UMUT BEY)

Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Ünal Silver, Umut Bey'i karakterini oynayacaktır.

 Ünal Silver

1948 doğumlu usta oyuncu Ünal Silver İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Alles getürk Her Şey Sahte isimli sinema filmi ile beyaz perdeye adım atmıştır.

Daha sonra Üçe Karşı Truva, Hokkabaz, Mavi Kuş, Yalancı Yarim, Sessiz Fırtına, Gölge, Bir Bulut Olsam, Deli Saraylı, Gönülçelen, Beni Unutma, Dedemin İnsanları, No:309, Kuzey Güney, Zenne ve Benim İçin Üzülme isimli sinema ve dizilerde rol almıştır.

HANDE SORAL

Yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni szon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı oynamaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

Hande Soral

Hande Soral 2 Şubat 1987 tarihinde aslen Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral ile kardeştir. Ayrıca Bedirhan isminde bir kardeşi daha da vardır, kardeşleri ikiz’dir. Babası’nın ismi Hamdi Soral’dır.

Soral, İstanbul Bilgi Ünversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezunudur. 2008 yılında Komedi Dükkanı programına konuk oyuncu olarak katılan Soral, televizyon izleyicisi ile tanışmıştır.

Ünlü oyuncu Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihinde İsmail Demirci ile hayatını birleştirmiştir.

ESER KARABİL

Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Eser Karabil'in hangi rolde yer alacağı henüz netlik kazanmamıştır.

Eser Karabil

1980 yılının Ağustos ayında dünyaya gelen Eser Karabil’in burcu Aslan’dır. Aslen İzmir’de doğmuştur. Boyu 1.79 cm, kilosu ise 75 ‘tir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu oyuncu, ayrıca Ege Üniversitesi Eütt (Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu)’nda yer almıştır.

Bir dönem ekranlarda büyük beğeni ile izlenen Ezel dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Daha sonra, Kırmızı ışık, Firar, Karagül, Kaybedenler, Kardeş Payı, Galip Derviş, Ne Gelen Var Ne Giden, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Fazilet Hanım ve Kızları gibi projelerde rol almıştır.

ENİS YILDIZ

Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Enis Yıldız'ın hangi rolde yer alacağı henüz netlik kazanmamıştır.

Enis Yıldız

1972 yılında dünyaya gelen Enis Yıldız Almanya doğumludur. Ancak aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Enis Yıldız bugüne kadar Beşinci Boyut, Köprü, Kollama, Acı Aşk, Mor Menekşeler, Medcezir, Merhamet, Nerde O Yeminler, Poyraz Karayel, Eve Dönüş, Cesur Yürek ve Payitaht Abdülhamit gibi projelerde rol almıştır.

Sona eren ve halen sahnede olan bir çok tiyatro oyununda yönetmenlik yapmıştır. Kundakçı, Memurin Faslı, Ufak Tefek Yaşamlar ve Bahar Noktası bu tiyatro oyunlarından bazılarıdır.

Enis Yıldız evli ve bu evliliğinden iki oğlu vardır. Yaşantısını Eskişehir’de sürdürmektedir.

YORUMLAR 15
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    ertugrul gazi bir kez evlenmistir bildigim ladariyla neden dizide ikinci kez evlenecek???!!!
    Cevapla
  • MERAKLI YOUTUBER 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ya
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihte halime sultan 1281 yılında vefat etmiştir aynı yılda ertuğrul gazide vefat ettmiştir
    Cevapla
  • istanbullu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazik kardesim bu yapimcilar dalga mi geciyolar bizle
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    85 yaşında hangi rolde oynar acaba
    Cevapla
  • süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman başlayacak
    Cevapla
  • Mete TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekim ayının yarısı da geride kaldı. Daha ne zaman başlayacakkkk????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat