Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı yayında: Cihan ölümle burun buruna!

Figen'in, biricik kızı Cihan'ın hastalığını kendisine söylememek noktasında direndiği Bir Litre Gözyaşı 2.bölümü yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı son bölümde; Cihan'ın sağlığıyla ilgili yaşadığı birtakım problemlerin kafasına takılması sonucu doktoruyla konuştu. Sevilen proje Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 18.10.2018 20:40 GÜNCELLEME 18.10.2018 20:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir Litre Gözyaşı 2.bölümünde; Her ne kadar doktoru tarafından beyincik dejenerasyonu adında ölümcül bir hastalığa yakalandığı gerçeğini kızı Cihan'a anlatmaları gerektiğini özellikle vurgulasa da, Figen ve Muzaffer için canından çok sevdiği kızı Cihan'la bunu paylaşmaları son derece zordur. Bir Litre Gözyaşı son bölümde; Figen, kızına bu acı gerçeğin söylenmemesinin ve daima gizli tutulmasının daha doğru olduğunu ve gerçeği öğrendiği anda büyük bir yıkım ve travmadan başka eline geçen hiçbir şey olmayacağını öne sürerek direndi. Diğer taraftan sağlığına ilişkin gözle görülür problemler yaşamaya başlayan Cihan ise, kendisine neyin olduğuna bir türlü anlam veremeyerek kafasına takılan bu durumu devamlı sorgulama ihtiyacı hissetti. Hareketlerinin kontrolünü sağlamak noktasında güçlükler yaşayan Cihan, ters giden bir şeylerin olduğunun farkına vararak hastaneye doktorla konuşmaya gitmesinin sahne olmasının ardından Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki, gerçekleri öğrenebilmek için doktoruyla konuşan Cihan'ın, doktor odasından çıkarken annesi Figen'i karşısına bulmasının akabinde Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR LİTRE GÖZYAŞI 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Sertaç Ergin, Neşe Şen, ve Gül Meriç Özen'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serdar Şahin'in oturduğu Med Yapım-Mf Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Sanem Çelik, Tolga Pekin, Miray Daner, Helin Kandemir, Revna Çolak, Mert Yazıcıoğlu, Görkem Mete Demir, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin oluşturduğu Bir Litre Gözyaşı 3.bölüm fragmanı 21 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

BİR LİTRE GÖZYAŞI

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…

YORUMLAR 1
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman dünyasının göz yaşını tutsan nehir olur sizin derdinizi seveyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...