Çarpışma oyuncuları kimdir? Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu...

Show TV yeni dönemde ekranlarını yepyeni bir dizi ile şenlendirecek. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma dizisinden ilk fragman geldi. Peki, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Çarpışma oyuncuları kimdir? İşte, Çarpışma oyuncu kadrosu

Çarpışma oyuncuları kimdir? Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu...
Çarpışma oyuncuları kimdir? Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu...
GİRİŞ 29.11.2018 16:03 GÜNCELLEME 29.11.2018 16:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ay Yapım'ın ekrana taşıyacağı yeni dizi Çarpışma, Show TV'de seyirci ile buluşacak.  Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın yapımcığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Senaryosu Ali Aydın'ın kalemine emanet olan Çarpışma dizisinden ilk fragman geldi. Uzun zamandır ekrana ara veren başarılı oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu da oldukça zengin.  Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile de iddialı gelen Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Ekranların en iddialı yapımlarından biri olan Çarpışma oyuncuları kimdir? İşte, Çarpışma dizisi oyuncu kadrosu, hikayesi ve hakkında merak edilen tüm detaylar...

 

ÇARPIŞMA HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleştiği dizi Çarpışma, nefes kesen hikayesiyle, başarılı oyuncu kadrosu ile yakında ekranda olacak. Başrollerinİ Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı ‘Çarpışma’ her hafta yeni bölümüyle Perşembe günleri Show TV'de ekrana gelecek.

ÇARPIŞMA'NIN HİKAYESİ...

Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk)… Bu dört karakterin bir kazayla birlikte, hayatlarının kesişmesinin ekrana geldiği teaserda Kadir Adalı’nın “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi... Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!” sözleri dikkat çekiyor. Dışarıdan bakıldığında gerçekleşmesi imkansız görünen kazadaki korku dolu anların heyecanı yükselttiği, adeta bir görsel şölen sunan teaser, merak uyandırıyor. 

ÇARPIŞMA OYUNCULARI KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ, mesleki yaşamına 2002 yılında modellikle başladı. 2005 yılında oyunculuk kariyerine “Gümüş” dizisinde canlandırdığı “Mehmet” karakteri ile giriş yaptı. 
Rol aldığı “Gümüş” dizisi Ortadoğu’ya satılan ilk Türk dizisi oldu ve Kıvanç Tatlıtuğ; Kahire, Abu Dhabi, Muskat gibi birçok film festivaline “Onur Konuğu” olarak katıldı ve “Onur Ödülleri” aldı. 2005 yılından beri Ortadoğu, Balkanlar, Türkî Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika’da en çok bilinen ve en popüler Türk Aktör oldu.

“Gümüş” dizisinin ardından sırasıyla; “Menekşe ile Halil” dizisinde “Halil”, “Amerikalılar Karadeniz’de” filminde “Muzaffer”, “Aşk-ı Memnu” dizisinde “Behlül”, “Ezel” dizisinde konuk oyuncu olarak “Sekiz”, “Kuzey Güney” dizisinde “Kuzey”, “Kelebeğin Rüyası” filminde “Muzaffer Tayyip Uslu“, “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde “Kurt Seyit” ve 2016 yılında “Cesur ve Güzel” dizisinde “Cesur” karakterini canlandırarak devam etmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak 2018 Şubat ayında vizyona giren “Hadi Be Oğlum” filminde “Ali” karakterini canlandırmıştır.

Bu zamana kadar 36. Altın Kelebek Ödülleri (2009), 17. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri (2012), 39. Altın Kelebek Ödülleri (2012), 18. Altın Objektif Ödülleri (2012) ve 46. Siyad Ödülleri (2014)’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. 2017 yılında 44.Altın Kelebek Ödülleri’nde ise "Kendi Mucizesini Yaratanlar” ödülünü kazandı. Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca pek çok üniversite, eğitim ve kamu kurumları tarafından da “En iyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür.

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Ocak 2019’da vizyona girecek olan “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminde “Saruhan” karakterini canlandırmaktadır. Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF’in tüm dünyadaki en genç “İyi Niyet Elçisi”dir. Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kadir Adalı karakterine hayat veriyor.

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Sahne Tozu Tiyatrosu'nda ki oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile giriş yaptığı oyunculuk kariyeri boyunca, "Aşk Kaç Beden Giyer”, "Bir Aşk Hikayesi", "Kurt Seyit ve Şura", "Sevdam Alabora" dizilerinde yer aldı.

Elçin Sangu 2015 - 2016 yıllarında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle; "Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri", "Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri", "MGD 22. Altın Objektif Ödülleri" ile birlikte pek çok Üniversiteden, eğitim ve kamu kurumlarından "En iyi Kadın Oyuncu" ödülü ve “43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nden “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülü almıştır.

2017 yılında “Mutluluk Zamanı” filminin başrolünü paylaşan Elçin Sangu son olarak Blu Tv'de yayınlanan "Yaşamayanlar" projesinde "Mia" karakterini canlandırdı. Elçin Sangu şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Zeynep Tunç karakterine hayat veriyor. 

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, yetenekli bir genç oyuncudur. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atmıştır. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde gösterdiği yeteneği ile Çukur dizisinde önemli bir rol almıştır. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen oyuncu, Direniş Karatay filminde de rol aldı. Alperen Duymaz şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kerem Korkmaz karakterine hayat veriyor.

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. İyi seviyede İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimi görmüştür. Pamuk, 2004 yılında onüç yaşında iken, Hollanda’da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri almıştır. Türkiye’deki oyunculuk kariyeri ise “Her Sevda Bir Veda, adlı dizi ile başlamıştır. Ardından YerGök Aşk, Kurt Seyit ve Şura ile devam etmiş ve Kara Sevda dizisindeki başarılı performansıyla aranan oyuncular arasındaki yerini almıştır.  Melisa Aslı Pamuk şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Cemre Gür karakterine hayat veriyor.

Onur Saylak kimdir?

Onur Saylak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm’lerinde kısa süre eğitim aldıktan sonra, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve mezun oldu. Okul dönemi boyunca Ankara Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda rol alarak, sahneye adım attı. Pek çok dizi projesinde yer alan Onur Saylak, Yabancı Damat, Kod Adı Kaos, Asi, Nefes, Gönülçelen, Sensiz Olmaz, Ağır Roman, Hayat Ağacı, Hatırlı Gönül ve son olarak Vatanım Sensin dizilerinde, başarılı performanslar sergilemiştir. 

Mustafa Uğurlu kimdir?

1955 yılında doğan Mustafa Uğurlu oyunculuk kariyerine birçok televizyon ve sinema dizisi sığdırmıştır. 1998 yılında Ağır Roman sinema filmindeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Uğurlu aynı zamanda Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev almıştır.  

Rojda Demirer kimdir?

Rojda Demirer, 1980 yılında Ankara'da doğmuştur. 1988 yılında (9 yaşındayken) TRTAnkara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. Bunu daha sonra TRT'de çocuk dizileri, program sunuculukları ve film, dizi ve çizgi film dublajları takip etmiştir. 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girerek 2001 yılında mezun olmuştur. 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır.[3] Birçok televizyon dizisi ve sinema filmlerinde rol almıştır. 2003 yılında Altın Kelebek Umut Vaadeden Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Merve Çağıran kimdir?

1992 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Merve Çağıran, çocukluğunu daha sonra taşındıkları İzmir’de geçirmiştir. 2011 yılında İstanbul’a taşınmış ve eğitimini 35.5 Sanat Merkezi’nden almıştır. İlk kez kamera karşısına ‘’Şefkattepe’’ dizisiyle çıkan Çağıran, ‘’Elde Var Hayat’’, ‘’Kaçak Gelinler’’ dizilerinde rol aldıktan sonra 2015 yılında ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ ve 2016 yılında ‘’Aşk Laftan Anlamaz’’ projeleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2017 yılında Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Fi’’ dizisinde ve Yusuf Pirhasan ile Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini paylaştığı ‘’Kalp Atışı’’ dizisinde yer almıştır.
Çağıran, bu hızlı yükselişinden dolayı, 2018 ‘’Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar’’ ödülünü kazanmıştır. 2018 yılı bitmeden de, internet dizisi olan ‘’Bozkır’’ dizisinde yer almış ve Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve İsmail Demirci’yle paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Meral karakterini canlandırmaktadır.

İlk defa sinema kariyerine 2016 yılında başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’le paylaştığı ‘’İkimizin Yerine’’ adlı filmle başlamıştır. 2018 yılında ‘’Kaybedenler Kulübü Yolda’’ filmindeki performansıyla kendisini bir kere daha kanıtlamıştır.

Hakan Kurtaş

1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Kurtaş lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer, müzikle uğraşır. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır. Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, Lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra atv'de yayınlanan Ezel dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır. 2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star TV'ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yapmıştır. 2012 yılında başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova'da bir boksörü canlandırmıştır. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurmuşlardır. Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da İnternet üzerinden yayınlamışlardır.

İsmail Demirci kimdir?

1984 yılında Ankara’da doğan İsmail Demirci, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında Cemal Şan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Türkan’’ dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtikten sonra, ‘’Anneler ile Kızları’’, ‘’Mor Menekşeler’’, ‘’Ben Onu Çok Sevdim’’, ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’, ‘’Reaksiyon’’, ‘’Fabrika Kızı’’, ‘’Serçe Sarayı’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Babamın Günahları’’ ve ‘’Mehmed: Bir Cihan Fatihi’’ gibi birçok dizideki performansıyla adından çokça bahsettirdi. Sinemada ilk olarak, 2014 yılında ‘’Tut Sözünü’’ filminde yer aldıktan sonra, 2016 yılında ‘’Babaların Babası’’ filminde ve 2017 yılında yönetmenliğini Barış Kırımşelioğlu’nun üstlendiği ‘’Posta Kutusu’’ filminde yer almış ve performansıyla Krajina Festivali’nde “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştır.

Erkan Can kimdir?

1 Ocak 1958’de Bursa’da doğdu. Oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başladı 1990 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. 1991-1992 yıllarında Bakırköy Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Farklı festivallerinden çeşitli ödüller aldı.

Erkan Can'ın Oynadığı Filmler:

2018 – Hedefim Sensin
2018 – Müslüm
2018 – Sevgili Komşum
2018 – Babamın Ceketi
2017 - Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2016 – Ve Perde!
2015 – Adana İşi
2015 - En Güzeli
2014 - Tut Sözünü
2014 - Patron Mutlu Son İstiyor (Arif )
2014 - Mazlum Kuzey 
2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Antikacı)
2013 - Lal (Komiser Yavuz) 
2012 - F Tipi Film
2011 - Yangın Var (Rizeli İmam)
2011 - Toprağın Çocukları (Kemal Öğretmen)
2010 - Çoğunluk (Taksi Şöförü)
2010 - Çakal (Celayir)
2010 - Kaledeki Yalnızlık 
2010 - Gurbet - Fremde Heimat 
2009 - Siyah Beyaz
2009 - 7 Kocalı Hürmüz 
2008 - Kara Köpekler Havlarken 
2007 - Yaşamın Kıyısında 
2006 – Kader 
2005 – Takva 
2005 - Pamuk Prenses 2 
2005 - O Şimdi Mahkum 
2004 - Synthetic (Patron) (Kısa Film) 
2004 - Anlat İstanbul 
2003 - Yazı Tura 
2000 – Vizontele 
2000 - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 
1998 – Gemide 
1998 - Bana Old and Wise'ı Çal (Oğuz)(Kısa Film) 
1995 - Sokaktaki Adam 
1986 – Davacı                                                                             

Erkan Can'ın Oynadığı Diziler:

2018 - Çarpışma / Show Tv / Dir: Uluç Bayraktar
2017 - Bir Deli Sevda / Show TV / Dir: Hakan İnan
2014 - Kara Para Aşk / ATV / Dir: Ahmet Katıksız, Tanya Özlem Balcı
2015 - Acı Aşk / Show TV / Dir: Çağatay Tosun
2012 - SON / ATV / Dir: Uluç Bayraktar
2007 - Bıçak Sırtı 
2008 - Düğün Şarkıcısı 
2009/2010 - Kapalı Çarşı 
2011 - Üsküdar'a Giderken 
2013 – Aşk 
2006 - Bir Demet Tiyatro 
2006 – Fırtına 
2005 - Kapıları Açmak 
2003 - Büyükannenin Konağı 
2002 – Azad 
2002 - Koçum Benim 
2003 - Bizim Konak 
1989 – Gençler 
1992/2002 - Mahallenin Muhtarları 
1993 – Yalancı

Erkan Can'ın Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2017 – Barut Fıçısı – İstanbul Halk Tiyatrosu
2014 - İhtiyar Balıkçı ve Deniz - İstanbul Halk Tiyatrosu 
2013 – Bezirgan - İstanbul Halk Tiyatrosu 
2011 – Paçi - İstanbul Halk Tiyatrosu 
2010 - Alevli Günler - İstanbul Halk Tiyatrosu
2008 – Sürmanşet - İstanbul Halk Tiyatrosu 
1990 - İvan İvanoviç Varmıydı Yokmuydu : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatroları 
Sofokles'in Antigonesi : Bertolt Brecht - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Bir Geçmiş Zaman - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Ayyar Hamza - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Demokrasi Gemisi - Bakırköy Belediye Tiyatroları
Rosencrantz ve Guildenstern öldüler : Tom Stoppard - Tiyatro Odası
Krallar Da Ölür : Eugène Ionesco- Tiyatro Odası

Ödülleri:

2007 – 12. Nünberg Türkiye / Almanya Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu
2007 – 26. Istanbul Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu
2007 – I. Asya Pasifik Sinema Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu
2007 – 13. Cinema Tut Ecan Geneva – En İyi Erkek Oyuncu
2006 – 43. Antalya Film Şenliği – En İyi Erkek Oyuncu 
2006 - SİYAD Türk Sineması Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu
2006 -. İstanbul Film Festivali, 2007 – En İyi Erkek Oyuncu 
2004 – SİYAD Ödülleri – En İyi Yardımcı Oyuncu 
1999 - 11. Ankara Film Festivali, 1999 – En İyi Erkek Oyuncu
1999- Orhan Arıburnu Ödülleri, 1999 – En İyi Erkek Oyuncu
1998 - 35. Antalya Altın Portakal Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu

YORUMLAR 1
  • kader gezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    bence süper cünkü elçın ablam var ck mutluyum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar