Bir Deli Rüzgar bu akşam final yapıyor! Bir Deli Rüzgar neden bitiyor?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisi reyting rekabetine yenik düştü. Başrollerini Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan gibi isimlerin paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisi 6.bölümü ile ekrana veda edecek. Peki, Bir Deli Rüzgar final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bir Deli Rüzgar bu akşam final yapıyor! Bir Deli Rüzgar neden bitiyor?
Bir Deli Rüzgar bu akşam final yapıyor! Bir Deli Rüzgar neden bitiyor?
GİRİŞ 20.10.2018 11:34 GÜNCELLEME 20.10.2018 11:34
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Ekranlarda rekabetin yüksek olduğu bu dönemde diziler bir bir erken final kararları ile karşı karşıya kalıyorlar. Cumartesi günleri ekrana gelen Bir Deli Rüzgar dizisi reytinglerde beklenen başarıyı gösteremeyince erken final yapmasına karar verildi. Henüz ana hikayesi gelemeden veda etmeye hazırlanan dizinin final kararına tepki olarak sevenleri sosyal medyadan seslerini yükselttiler. Ancak dizi için bir final tarihi verildi. Peki, başarılı oyuncu kadrosu ve zengin hikayesi ile ekranlara iddialı bir giriş yapan Bir Deli Rüzgar dizisi ne zaman bitiyor? İşte, Bir Deli Rüzgar final tarihi ve tüm detayları...

 

Başrollerini Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan gibi isimlerin paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisi 6.bölümü ile 20 Ekim Cumartesi günü ekranlara veda edecek.

BİR DELİ RÜZGAR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

 Yapımcılığı TMC Film'in üstlendiği yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı Bir Deli Rüzgar dizisi reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyince final kararı alındı. Cumartesi günleri yayınlanan dizi rekabeti kaybetti ve henüz dizinin ana hikayesi dahi gelmeden bitirme kararı alındı. Dizinin sevenleri sosyal medyadan final kararına teoki gösterse de kararda herhangi bir değişiklik olmadı. 

BİR DELİ RÜZGAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uğur’un Gökçe’yi elinden almasına sinirlenen Ayhan, yeni planını devreye sokar. Bu plan, Uğur ve Tunahan’ı aynı safta yer alacakları bir arbedeye sokacak, aradaki buzların az da olsa erimesine sebebiyet verecektir. Melike Uğur’a tüm gerçekleri anlatmanın bir yolunu bulur. Uğur’un duydukları karşısında gireceği yol onu bambaşka bir sır ile karşılaştıracaktır. Geçmişte ise Sevim Soylu ile ilgili sır perdesinin aralanması ve tüm gözlerin Melike’ ye dönmesi ile birlikte Reşat ikinci kez Melike’nin peşine düşmüştür. Ancak bu görev Melike ve Reşat arasındaki kıvılcımı tetiklerken Reşat ile Ahmet’i karşı karşıya getirecektir.

YORUMLAR 86
  • Defne 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben diziye bayilmistim of ya inşallah tekrar çıkar çocuklar duymasın gibi
    Cevapla
  • Apdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep bardağın boş tarafını görüyorsunuz orda izleyenlere bilmiyorsunuz en azından sezon sonuna kadar devam eder
    Cevapla
  • fadya 5 yıl önce Şikayet Et
    Hello
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş. Çok üzüldüm.. İzleyiciyinin beğenilerini dirhem önemsemeyen yayın politikanızı umarım değiştirirsiniz. Dizi yeniden yayına girsin. Şenlik olsun!
    Cevapla
  • ESRA CAn 5 yıl önce Şikayet Et
    Diziye buyuk haksizlik edildi cok uzuldum yazik vall
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!