Çukur 39.bölüm 2.fragmanı geldi! Cumali rehin alındığı yerden kaçıyor!

Çukur 38.bölümde; Koçovalılar yeniden güç kazanmak, Karakuzulara karşı galip gelmek için güçlü ve gizli silahların sahibi Reşit ile bağlantı kurdu. Çukur son bölümde; Yamaç ve Vartolu, ele geçirilen ağabeyleri Cumali'yi kurtarmak adına güçlerini birleştirdi. Zirvenin değişmez sahibi Çukur 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 22.10.2018 13:58 GÜNCELLEME 22.10.2018 13:58

Amansız geçen mücadeleye ortalığı birbirine katacak yepyeni isimlerin transfer olduğu Çukur 38.bölümde; bozguna uğratılan Koçovalılar, her durumda yenilmez ve güçlü bir tavır sergileyerek her şeyin bedelini acı bir şekilde ödetmek, Çeto ve Mahsun’un başını çektiği Karakuzular çetesine karşı başarı elde ederek mahalleleri üzerindeki emellerini gerçekleştirmek ve kaybettikleri hakimiyeti tekrardan sağlayabilmek amacıyla Vartolu Saadettin’in vasıtasıyla güçlü ve gizli silahların sahibi Reşit ile bağlantı kuruldu. Çukur son bölümde; Yamaç Koçovalı ve Vartolu Saadettin silahlı adamlar tarafından ele geçirilen ağabeyleri Cumali Koçovalı’yı kurtarmak noktasında birlikte harekete geçerek faaliyetlerine son sürat devam etti. Öte yandan Koçovalı ailesinin dünyasını başına yıkan ve yaptığı hatalardan ötürü pişmanlık ve çaresizlikten eli kolu bağlanan Selim ise babası İdris Koçovalı’ya ulaşmanın ve aradaki buzları eriterek kendisini affettirebilmenin binbir türlü yolunu aradı. Karakuzu çetesi Çeto’nun Celasun’u karşısına alıp sürpriz bir isim için infaz emri vermesinin akabinde Çukur 39.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından iple çekiliyor. Peki, Celasun’un akli dengesini yitiren eşi Akşın’ın evde yangın çıkmasına sebebiyet verip hayatını büyük bir tehlikeye sokmasının  ve uzun bir zamandır tepkisiz duran Sultan’ın yanında İdris Koçovalı’nın eski sevdalısı Meliha’nın adının söylenmesiyle hareketlendiği Çukur 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projeleri arasına kazınan Çukur 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 39.bölümüyle 22 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR

ÇUKUR 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Cumali ve Vartolu arasındaki gerilimin giderek arttığı, Cumali’nin Vartolu ve Medet’i suçladığı aksiyon dolu tanıtımda heyecan hız kesmiyor. Ersoy, Ayşe ve Saadet konusunda Karakuzuları uyarırken, Lal Fındık’ın bıçaklı dövüş sahneleri dikkat çekiyor. Ortaya çıkan kişinin, “Bu işi yaparsanız borcunuz silinecek ve ağabeyiniz bırakılacak!”sözleri yeni bir tehlikenin sinyallerini verirken, rehin alınan Cumali’ye neler olacağı merakla bekleniyor.

Meliha’nın adını duyan Sultan’ın tepki vererek İdris’i şaşırttığı tanıtımda Çeto’nun, Celasun’a “Çaresiz bir adamın önünde durma çünkü onun kararlılığı kimsede yoktur!” sözleri dikkat çekiyor. Çeto’nun kimin için ölüm emri verdiği merak uyandırırken, silahlı adamlar tarafından takip edilen Cumali’nin kendisini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacağı heyecanla bekleniyor. Akşın’ın hayali yemeğinin yangın çıkardığı korku dolu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

Karakuzular’ın bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte aşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak. Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...