Yasak Elma 19.bölüm 2.fragmanı: Yıldız, Halit'i gözünde bitiriyor...

Yasak Elma 18.bölümde; Yıldız ve Halit ilişkisi, karşılarına çıkan aşılması zor engellerle çıkmaza doğru sürüklendi. Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Zeynep ilişkisinin herkesin içinde ulu orta ifşa edilmesi ortalığı tozu dumana kattı. Gerçeklerin açığa çıkmasının akabinde Yasak Elma 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 19.bölüm 2.fragmanı: Yıldız, Halit'i gözünde bitiriyor...
Yasak Elma 19.bölüm 2.fragmanı: Yıldız, Halit'i gözünde bitiriyor...
GİRİŞ 20.10.2018 19:14 GÜNCELLEME 20.10.2018 19:14

Yasak Elma 18.bölümde; Alihan ve Zeynep arasında gizli ilişkinin yaşanmasına bizzat şahit olan Ender'in, Alihan'ın şirketi adına gerçekleştirdiği tanıtım partisinde herkesin içinde ulu orta ifşa etmesi büyük bir krize sebebiyet verdi. Yasak Elma son bölümde; Alihan'la yaşadıklarından ötürü büyük bir pişmanlık duyan Zeynep ise, hem yepyeni bir ilişkiye yelken açtığı Cem'i üzdüğü için hem de utanılacak bir duruma düştüğü için dert yanmaktadır. Öte yandan Alihan ve Zeynep ilişkisine en başından itibaren şiddetle karşı çıkan ve birbirlerine asla uygun görmeyen Alihan'ın annesi ise emellerine ulaşabilmek için kendisine teklif sunan Ender'le birlikte harekete geçme kararı aldı. Bununla birlikte Yıldız ve Halit'in ilişkisi her defasında yeni bir engele takılıp açmaza düşerken, Ender ise onların aralarındaki olumsuz gidişatı kendi çıkarları doğrultusunda fırsata dönüştürerek Kemal'e eski eşi Yıldız'a karşı daha yakın ve ilgili davranması, Halit'le yaşadıkları ardı arkası kesilmez sorunlar karşısında kendisini bir çıkış yolu olarak görmesini sağlamak için talimatta bulundu. Tüm bunların yanı sıra kendisine umursamaz tavırlar sergileyen Halit'in canına okuyarak intikam alabilmek hedefiyle Defne'nin vurucu bir girişimde bulunması sonucu fırtınaların kopmasının akabinde Yasak Elma 19.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, Yıldız ve Halit arasında çetin geçen ve iplerin kopma noktasına geldiği bir hesaplaşmanın sahne olmasının ardından Yasak Elma 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 19.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma

YASAK ELMA 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 19.bölümüyle 22 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...