Muhteşem İkili projesi bu akşam yayında! Oyuncuları, konusu - fragmanı!

Baş rollerini Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol gibi oyuncuların üstleneceği Muhteşem İkili ne zaman yayınlanacak? Yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarındaki yerini alacak Muhteşem İkili konusu nedir? İşte, MKC ve Barca karakterlerinin aksiyon dolu macerasını seyirciye aktaracak Muhteşem İkili oyuncuları ve fragmanı!

GİRİŞ 01.11.2018 09:08 GÜNCELLEME 01.11.2018 09:08

Mustafa Kerim Can (MKC) ve Mert Barca isimlerinde iki narkotik polisin macera yüklü serüveninin konu olarak işlendiği Muhteşem İkili'nin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun otururken, senaryosunu ise Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alacak. Kanal D'nin yeni sezonda ekrana taşınacak aksiyonların ardı arkasının kesilmeyeceği polisiye dizi projesi Muhteşem İkili ne zaman yayınlanacak? Amerikan yapımı Tango & Cash adlı filmden esinlenerek oluşturulan ve TMC Film imzasıyla seyircisini ağırlayacak Muhteşem İkili konusu nedir? İşte; oyuncu kadrosunda Kerem Bursin, Öykü Karayel, İbrahim Çelikkol ve Özge Gürel gibi güçlü isimlerin yer aldığı Muhteşem İkili oyuncuları ve fragmanı...

MUHTEŞEM İKİLİ NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Gerek oyuncu kadrosuyla gerekse olay örgüsüyle tüm dikkatlerinde üzerinde toplamayı şimdiden başaran Muhteşem İkili'nin dört gözle beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. Öte yandan iki narkotik polisten birincisi Mustafa Kerim Can (İbrahim Çelikkol) sahip olduğu zeka ile en zorlu operasyonları dahi başarıyla yönetebilme kabiliyeti bulunurken; narkotik polisin ikincisi Mert Barca (Kerem Bursin) gözü kara ve cesaretli bir yapıda olmasıyla kendini her türlü tehlikeye atabilen bir karakteri canlandıracak. Gerek ses getiren senaryosuyla gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla seyircisinden tam not olan Kanal D ekranlarında yeni sezonda yer alacak Muhteşem İkili isimli dizi projesinin yayın tarihi belirlenerek yayıncı kuruluş tarafından 1 Kasım Perşembe tarihinde saat 20:00'da izleyicisinin karşısına geçeceği duyuruldu.

muhteşem ikili

MUHTEŞEM İKİLİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Baş rollerini Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Muhteşem İkili adlı yapımın diğer oyuncu kadrosunu ise; Öykü Karayel (Mustafa Kerim Can'in özgür ruhlu kız kardeşi), Zafer Algöz ve Öykü Karayel ( Mustafa Kerim Can'ın başarılı bir avukat olan eski eşi Yağmur), Engin Şenkan (Mert Barca'nın emekli emniyet amiri babası Feridun Barca) ve Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan) oluşturmaktadır. 

muhteşem ikili

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU NEDİR?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca'nın cesareti, MKC'nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

muhteşem ikili

MUHTEŞEM İKİLİ FRAGMANI...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı