Söz 56.bölüm fragmanı: Yavuz'dan karşı hamle, Dragan'ın geçmişi...

Söz 55.bölümde; örgüt üyelerinin isimleri ifşa olurken, Dragan destek için patlayıcıları içeri sokmak ister. Onu engellemek için sahnede olan Yavuz hem özel görevini gizli tutmak hem de Timi korumak zorundadır. Peki, nefes kesen son bölümün ardından Söz 56.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 55.son bölüm...

GİRİŞ 22.10.2018 14:18 GÜNCELLEME 30.10.2018 10:39

Star TV'nin sevilen dizisi Söz son bölümü seyirci ile buluştu. Söz 55.son bölümde; sivilleri kurtarmak için kendini ateşe atan Erdem'in yardımına daima arkasında olan Tim üyeleri yetişecektir. Öte yandan örgüt üyelerinin isimleri bir bir ifşa olurken, onların yardımına koşacak olan Dragan'ın hedefi büyük bir organizasyondur. Bunun için ülkeye yüklü miktarda patlayıcı sokmaya çalışacaktır. Yine her zaman olduğu gibi karşısında bulacağı Yavuz'u can evinden vurmak için de planlar hazırlar. Ancak Yavuz hem timi korumak hem de gizli görevini muhafaza etmek zorundadır. Dragan'ın Söz son bölüm son sahnesinde yaptığı şov Yavuz'un psikolojisini alt üst edecektir. Bütün kayıpları ile yüzleşen Yavuz, kafesin içine tıkılmış aslan gibi kükrer. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 55.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 56.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

 

SÖZ 56.BÖLÜM FRAGMANI 

SÖZ 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 56.bölümü ile 22 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükselen alevler çoktan Erdem’in etrafını sarmıştır. Kara listedeki isimlerden birisi olan Baran’ı ülkeye getiren Tim, listedeki diğer isimlere ulaşmak için önemli bilgiler edinir. 

Tim’in elde ettiği başarıdan rahatsız olan örgüt diğer isimlerinde yakalanacağından korkmaktadır. Dragan, örgüte bu konuda destek olacağını söyler. Yani Baran’ın kara listeye ulaşmak için verdiği kilit isim olan Erdal artık Dragan’ın korumasındadır.  Erdal aynı zamanda örgüte patlayıcı sağlayan isimdir. Dragan hem onu korumak hem de ülkeye yüklü miktarda patlayıcı sokmak istemektedir. Ama Yavuz onun bu planına engel olmak için harekete geçer.

Yapacağı eylemin engelleneceğini anlayan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için yeni bir plan yapar. Hedefinde bu sefer tim vardır.Yavuz hem timi kurtarmak hem de yeni  görev kimliğini korumak zorundadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?