Bir Umut Yeter final bölümünde neler oldu? (Kanal D)

Yeni diziler reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayınca mecburen final yoluna gidiyorlar. Ekranlarda tutunamayan dizilerden bir yenisi de Kanal D ekranlarında yayınlanan ve farklı hikayesi ile dikkat çeken Bir Umut Yeter dizisi oldu. Peki, Bir Umut Yeter final bölümünde neler oldu? İşte, detaylar...

Bir Umut Yeter final bölümünde neler oldu? (Kanal D)
Bir Umut Yeter final bölümünde neler oldu? (Kanal D)
GİRİŞ 13.11.2018 12:16 GÜNCELLEME 13.11.2018 12:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında yayına başlayan Bir Umut Yeter dizisi seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Bu hafta 5.bölümü ile erkana gelen dizi 6.bölümü ile final yapacak. Peki, başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi isimlerin paylaştığı Bir Umut Yeter dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Bir Umut Yeter final bölümü fragmanı yayınlandı. İşte, Bir Umut Yeter final bölümü detayları...

BİR UMUT YETER DE FİNAL YAPIYOR!

 

Ekranların kıyasıya rekabet içinde olduğu bu dönemde reytinglerde tutunamayan dizi ve programlar bir bir final yapıyor. Şimdi ise final yapan isim MF Yapım imzalı proje Bir Umut Yeter Oldu. Faruk Bayhan'ın yapımcılığını üstlendiği ve Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda olduğu dizi önümüzdeki hafta ekrana veda edecek.

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin paylaştığı Bir Umut Yeter 5 haftadır reytinglerde çok düşük sıralamalar aldı. Durum böyle olunca kanal çareyi dizinin fişini çekmekte buldu. Bu hafta Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese dizisi başta olmak üzere, Fox TV ekranlarının iddialı yapımlarından olan Bir Deli Rüzgar dizisi de final yaptı.

Yayınlandığı ilk günden beri üst sıraları göremeyen Bir Umut Yeter dizisi finali bölümü (6.bölüm) 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlandı.

BİR UMUT YETER FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR UMUT YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz, gözünün önünde Derya’nın çektiği sıkıntılara daha fazla şahitlik yapamayacağını anlayıp, hayatının en zor kararını verir ve çiftliğe giderek Derya’ya Umut’un onun oğlu olduğu gerçeğini açıklar.

Umut’un yıllar önce kaybettiği oğlu olduğunu öğrenen Derya, kendini oğluna sevdirmek için elinden geleni yapsa da kaybedilen yıllar anne ve oğul arasında çok büyük bir uçurum açmıştır. Kenan Akar sırf Derya ile ters düşmemek için Umut’u kabullenmiş gibi görünürken bir yandan da Serap’ın işbirliği ve Taner’ in yardımı ile DNA testi için kolları sıvar.

Başta Elif olmak üzere bütün aile Yılmaz’ın yaptığı bu harekete tepki verip, ona cephe alsa da Yılmaz ısrarla eninde sonunda bunun olması gerektiğini çevresindekilere anlatmaya çalışırken, Umut ise yeni evine ve ailesine bir türlü alışamamanın sıkıntısı içinde, Derya’ya çok kötü davranmakta ve anne bildiği Elif’i özlemektedir.

YORUMLAR 7
  • Melek Zeynep Atacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Offfff neden bitdiki dizi ben cokkk istiyorum her hafa cokkk bekliyordum
    Cevapla
  • Melek Zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Offf ya neden bitdiki bu dizi ben hep bekliyordum ne zaman hafta geccek diyerek
    Cevapla
  • gülnigar 5 yıl önce Şikayet Et
    iyiki bitti final yaptı çok kötü bir yapımdı konu güzeldi ama gene işleyemediler
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tolganin hic bir dizisi tutmuyor. Bunda bi sorun olabilir
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Guzal dizi lutfan devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!