Erkenci Kuş projesinden ayrıldığı açıklandı! Yerine gelen kişi ise...

Star TV ekranlarının yüksek reyting oranlarına zirveye yerleşen Erkenci Kuş projesinde ayrılık yaşandı. Her ne kadar büyük bir sükse yakalasa da senaryosundaki izleyici kitlesini oldukça rahatsız eden tekrarlar nedeniyle senarist Ayşe Kutlu'nun Erkenci Kuş yapımında bundan sonra olmayacağı açıklaması gerçekleştirildi.

Erkenci Kuş projesinden ayrıldığı açıklandı! Yerine gelen kişi ise...
Erkenci Kuş projesinden ayrıldığı açıklandı! Yerine gelen kişi ise...
GİRİŞ 12.11.2018 10:39 GÜNCELLEME 12.11.2018 10:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında geniş izleyici kitlesi tarafından keyifle takip edilen projelerinden Erkenci Kuş projesinde ayrılık yaşandı. Baş rollerini Demet Özdemir (Sanem) ve Can Yaman'ın (Can Divit) üstlendiği yapımda yeni yayın gününün Salı gününden Cumartesiye alınmasına rağmen reyting oranlarındaki başarısından hiçbir şey kaybetmeyerek her hafta zirvedeki yerini almayı sürdürüyor. Gerek yapımcıyı gerekse yayıncı kuruluş olan Star TV'yi endişelendirse de, Erkenci Kuş projesi elde ettiği başarısını korumaya ve ilerletmeye hız kesmeden devam ediyor.

Erkenci Kuş 16.bölüm 2.fragmanı: Can, Sanem'i aklından çıkaramıyor...

 

Her ne kadar yayınlanan her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen, hatta dizinin tekrarlarının dahi günün en çok izlenen 10 dizisine arasında yer alan Erkenci Kuş'ta izleyici kitlesinin son derece rahatsızlık duymasına neden olan gereksiz tekrarlarından ve senaryonun da çok yavaş ilerlemesinden ötürü senarist Ayşe Kutlu'nun bundan sonra olmayacağına yönelik açıklama gerçekleştirdi. 

Erkenci Kuş projesinden beklenmeyen bir şekilde veda eden senarist Ayşe Kutlu'nun yerine; Çilek Kokusu, Kriz Mevsimi, No:309 gibi dizilerin senaristliğini üstlenen Aslı Zengin'in geçeceğinin bilgisine ulaşıldı. Gold Film imzasıyla ekranlara gelen ve Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Erkenci Kuş dizi projesine gelen eleştirilerin dikkate alınması sonucu sürpriz senarist değişikliğinin etkilerini ilerleyen bölümlerde göreceğiz. 

erkenci kuş

YORUMLAR 7
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    bu olaya çok üzüldüm...
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    çok severek izliyorum
    Cevapla
  • berna 5 yıl önce Şikayet Et
    ben begenerek izliyorum...cunku dramalardan tarihi yansitmayan gercek disi tarih dizilerinden biktim ...boyle diziler insani gulduruyor eglendiriyor ve sevgi katiyor...saygilar
    Cevapla
  • MERT ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Başroldeki arkadaş ne yaparsa yapsın bir jön olamaz bu dizide tutmaz ayrıca Türkiye’de TRT yayınlanan diziler harici insanlara bir şeyler öğreten katan dizi yok gerisi kaldırılsa daha iyi olur çünkü toplumun ahlak ve aile yapısı ile oynuyorlar
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle sacma sapan bos dizileri kim izliyor merak ediyorum.
    Cevapla
  • osmanlı gitmedi ki. 5 yıl önce Şikayet Et
    merak etme uyuşmayı isteyenler seyrediyor..
    Cevapla
  • osmanlı gelemiyor 5 yıl önce Şikayet Et
    ben
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti