Kaburgası kırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, kaburgası kırılması sonucu hastaneye kaldırıldı. Peki Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Evinde bayılarak düşen ve vücudunda kırıklar bulunan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında kızı açıklama yaptı.

Kaburgası kırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
Kaburgası kırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 19.10.2018 08:56 GÜNCELLEME 19.10.2018 08:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çarkıfelek programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı. İstanbul Maslak'ta özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı.

"VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR"

 

Hastanede tedavi altına alınan Erbil'in sağlık durumuna ilişkin henüz hastaneden bir açıklama yapılmadı. Kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil Kimdir

SİNAN ÖZEN ZİYARET ETTİ!

Mehmet Ali Erbil’in müşahede altında tutulduğunu belirten Sinan Özen, “5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda” dedi

Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in vertigo hastalığı olduğunu belirterek, “Erbil’in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu” şeklinde konuştu.

 

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR? 

Ünlü Aktör, yapımcı, komedyen, seslendirme ve sunucu Mehmet Ali Erbil 1962 İstanbul doğumludur. Burcu kova‘dır. Babası Sadettin Erbil’dir, Okan, Mustafa ve Yeşim isimlerinde üç kardeşi vardır.

1970’te Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümüne yatılı olarak girmiş ve mezun olmuştur

Dedesi 1835 yılında Erbil’de doğmuş ve sonradan İstanbul’a göç etmiş Kürt Şeyh Es’edê Erbîlî’nin Menemen olaylarına karıştığı için idam edildiği ile ilgili bilgiler mevcuttur. Bu konu üzerine Mehmet Ali Erbil aslen nerelisiniz, Yani Kürt kökenlisiniz sorusu üzerine Evet, ama kimlik olarak alt mıyım yoksa üst müyüm doğrusu bilmiyorum diye açıklama yapmıştır.

YORUMLAR 1
  • poli 5 yıl önce Şikayet Et
    parmaktan sonra.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!