Bir Zamanlar Çukurova 7.bölüm fragmanı: Masal gibi bir hayat yaşayacağız...

Bir Zamanlar Çukurova 6.son bölümde; hapishaneden çıkan Yılmaz soluğu Adana'da alırken, Züleyha talihsiz bir kaza geçirerek merdivenlerden yuvarlanır. Erken doğuma alınan Züleyha'nın bebeğini kaybetmesi an meselesidir. Peki, son bölümün ardından merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 22.10.2018 09:07 GÜNCELLEME 22.10.2018 09:07

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 6.bölümü ile ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova 6.son bölümde; Züleyha'nın doğumuna çok az bir zaman kala düşmanları yanında kol gezmektedir. Her an tehlike altında olan Züleyha bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Demir için kıymetten öte bir mal varlığı olan Züleyha hala Yılmaz'ı anmaktadır. Onun bebeğini karnında taşırken Demir'in karısı olarak yaşam süren Züleyha'nın Yılmaz ile karşı karşıya gelmesine çok az bir vakit kalmıştır. Konağın şer odakları Şermin ve Saniye komployu kurar ve odasına koydukları yılan onun merdivenlerden yuvarlanmasına sebep olur. Peki, erkenden doğuma alınan Züleyha'nın bebeği yaşayacak mı? Hapishaneden çıkarak intikam yeminleri ile soluğu Adana'da alan Yılmaz, Demir'in büyük arayışlarından sıyrılarak kapıya dayanır. Züleyha'yı ve beklemediği manzarayı görmesi ise an meselesidir. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, Bir Zamanlar Çukurova 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 7.yeni bölüm detayları...

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gib isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 7.bölümü ile 25 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

bir zamanlar çukurova son bölüm

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...