Kız bebek sahibi olan Banu Parlak kimdir? Banu Parlak bilinmeyenleri!

Bebeğini kucağına alan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi odağı haline gelen Banu Parlak kimdir? Doğurduğu kızına ''Duru'' ismini koyan Banu Parlak aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, direksiyon başında seslendirdiği parçalarla gündemin konuşulan isimlerinden Banu Parlak'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler!

Kız bebek sahibi olan Banu Parlak kimdir? Banu Parlak bilinmeyenleri!
Kız bebek sahibi olan Banu Parlak kimdir? Banu Parlak bilinmeyenleri!
GİRİŞ 20.10.2018 14:16 GÜNCELLEME 20.10.2018 14:16

Sosyal medya platformunda geniş bir takipçi kitlesine sahip Banu Parlak, şimdilerde bebeğini kucağına almasıyla gündemde ses getiren isimler arasına yerleşti. Peki, kızına Duru adını veren ve doğurduğu kızını ilk gördüğü anda gözyaşlarına hakim olamayan Banu Parlak kimdir? Arabasında direksiyon başında seslendirdiği parçaları yayınlayarak adından söz ettiren ve bu sayede tanınırlık kazanan Instagram fenomeni olan Banu Parlak aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, sosyal medya platformunu çok aktif bir şekilde kullanan ve beğenilen bir sese sahip olmasıyla bilinirlik elde eden Banu Parlak'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

BANU PARLAK KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

 

 

Banu Parlak 1987 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Sosyal medya fenomeni olan Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Şimdilerde Duru adını verdiği kız bebeğini kucağına olan Banu Parlak, hem güçlü bir sese sahip olmasıyla hem de Instagram üzerinden kendine has bir üslupla yayınlandığı videolarla tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır ve zaman içerisinde büyük bir sıklıkla konuşulan bir isim haline gelmiştir. Sosyal medyayı son derece etkin bir şekilde kullanan Banu Parlak, takipçi kitlesini her gün giderek hızlı bir şekilde genişletmektedir. Dünyanın en popüler mecrası Instagram’da 800 bini aşkın takipçisi bulunan Banu Parlak en son yayınladığı Narin Yarim isimli parçasıyla sevenlerinin ilgi ve beğenisini kazanmıştır. 2017 tarihi itibariyle aslen Rizeli olan Okan Öztürk’le evlilik gerçekleştiren Banu Öztürk, hamileliğinin ilk aylarında ayrılma kararı almıştır.

BANU PARLAK

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Alçakça anlaşmayı duyurdu!