Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 (Yeni Sezon)

TRT 1'in merakla beklenen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından yapılan açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul 5.sezon tanıtımı 19 Ekim cuma saat 21:00'da ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda değişikliğe giden Diriliş'in yeni sezona bomba gibi başlayacak..

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 (Yeni Sezon)
Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 (Yeni Sezon)
GİRİŞ 31.10.2018 09:00 GÜNCELLEME 31.10.2018 12:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Oyuncu kadrosunda büyük değişikliğe giden Diriliş Ertuğrul 5 sezonuyla yine nefes kesecek. Yeni sezonda hikayenin tamamen değişeceği ve zaman atlaması yaşanacak olan Diriliş Ertuğrul'da, Ertuğruş Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 15 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam edecek. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı (19 Ekim Cuma) 21:00 itibariyle ekranlarda yerini aldı. 

Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 2.fragmanı! TRT 1 yayın gününü açıkladı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122.BÖLÜM FRAGMANI

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON OYUNCU KADROSU

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 5.sezon oyuncu kadrosu büyük değişiklik yaşandı.Buna göre;

Hande Soral: Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı oynamaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

İlker Aksum: Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı.

Kimya Gökçe Aytaç: Güzel oyuncunun sevilen dizinin yeni sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirilmişti.

Enis Yıldız: Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Enis Yıldız'ın hangi rolde yer alacağı henüz netlik kazanmamıştır.

Ünal Silver: Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Ünal Silver, Umut Bey'i karakterini oynayacaktır.

Eser Karabil: Diriliş Ertuğrul beşinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olan Eser Karabil'in hangi rolde yer alacağı henüz netlik kazanmamıştır.

Diriliş Ertuğrul Hande Soral

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN İSMİ DEĞİŞECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osmangazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Yazın coğrafi geziler yapacağız, bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje 'Diriliş Osman' doğacak. Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum, ama belki 'Diriliş Osman' veya 'Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz" şeklinde konuştu.

BURAK ÖZÇİVİT YENİ SEZONDA YER ALACAK MI?

Kanalın Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, ''Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.'' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını ve önümüzdeki sezon yer alacağını ifade etti.

Diriliş Ertuğrul Burak Özçivit

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

PEKİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz sene Ekim ayının ortalarında başlayan Diriliş Ertuğrul önümüzdeki hafta 5 sezonuyla ekranlarda olması bekleniyordu. Ancak TRT 1 tarafından açıklanan haftalık yayın akışında Diriliş Ertuğrul 122.bölüm yerine "Mehmetçik Kutlu Zafer" yer aldı. Yani önümüzdeki haftada yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin yayınlanma tarihi açıklanmazken Ekim ayının son haftası veya Kasım ayının ilk haftası ekranlarda olması bekleniyor.

YORUMLAR 19
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    diziden soğuttular yok şöyle yok böyle yeter artık yayınlamayın insanları gına getirdiniz. boykot edelim bunları ...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadi verdiler
    Cevapla
  • kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    artık bende soğudum vede arkadaşlarla konuşurken arkadaşlarda hem fikir bence önceki yıllarda yakaldığı reytingi artık hayal bile edemez
    Cevapla
  • KAMİKAZE 5 yıl önce Şikayet Et
    Dalga geçiyorlar resmen diziden soğutuyorlar insanı yayınlamicaksan niye tarih veriyorsun akşam bekledim ama yerine mehmetçik kutlu zafer,in oynamış yeni bölümü yayınlandı ayıptır.
    Cevapla
  • derviş 5 yıl önce Şikayet Et
    uzadıkça insanlar bekleye bekleye gebermiş derviş oldu şu saatten sonra eskisi gibi olmaz oranlar sürekli düşer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!