Kızım 6.bölüm fragmanı: Demir, Öykü'nün hastalık belirtilerini gördü!

Kızım 5.bölümde; kızının Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderilmesine engel olan Demir, kızı Öykü'yü yeniden sahiplendi. Kızım son bölümde; Cemal ise Asu'nun yerini tespit ederek, Öykü'nün gerçek babasının kim olduğu konusunda sorguya çekti. Asu'nun her şeyi açıklama kararının ardından Kızım 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 26.10.2018 11:00 GÜNCELLEME 26.10.2018 11:00

Kızım 5.bölümde; son anda yetişerek kızının Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderilmesinin önüne geçen Demir, Öykü'nün varlığını tamamen benimseyerek ona kol kanat gerdi ve bundan böyle gerçek bir baba gibi davranmaya başladı. Kızım son bölümde; Candan'ın evini satışa çıkarıp Murat'a devretmesinin ardından Demir ve Öykü yeniden kalacak yer arayışına geçip kendilerini bu kez pansiyonda buldular. Öte yandan yakın arkadaşı Uğur'un hırsızlık suçuyla ceza evine gönderilmesiyle birlikte Demir, onu kurtarmak için dahiyane bir plan gerçekleştirip jilet ve çetesini içeri attırdı. bu bağlamda Demir'in Öykü'den sonra hayatı her anlamda değişiyor ve her defasında bir şeyleri yoluna koymaya çalışıp iyilik yapma eyleminde bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra Demir, kızı Öykü'yü devamlı köşeye sıkıştırıp teyzesinin kendisine 8 sene bakmasının arkasından neden terkettiğine yönelik soru yöneltse de Öykü, babasından sır gibi sakladığı hastalığını söylememekte diretti. Ancak her defasında Öykü'den kaçamak cevap alsa da demir kendisinden ne sakladığını ve söylemesi gereken şeyin ne olduğunu sormakta kendisini alıkoymadı.Bununla birlikte Cemal'in, Asu'nun yerini tespit ederek, Öykü'nün gerçek babasının kim olduğu konusunda sorguya çekmesinin ardından Kızım 6.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Öykü'nün annesi Asu'nun her şeyi açıklama kararının sonrasında Kızım 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZIM 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Med Yapım imzasıyla ekranlara taşınan Kızım 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

KIZIM 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un üstlendiği ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi sevilen oyuncuların oluşturduğu Kızım 6.bölümüyle 26 Ekim Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında seyircisini sürpriz sahneleriyle karşılayacak.

kızım

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Öykü'nün yurda gitmesine son anda engel olan Demir, Candan'ın evine sürpriz bir alıcı çıkmasıyla birlikte artık orada kalamayacaklarına karar verir. Öykü ve Demir’in nereye gidecekleri henüz meçhulken Candan ve Öykü için ayrılık rüzgarları yeniden esmeye başlar.

Demir, Uğur'u hapisten kurtarmak için çılgınca bir plan yapar ve hiç vakit kaybetmeden planını hayata geçirir. Demir, içinde olduğu karmaşık durumdan kurtulmak için hamle üzerine hamle geliştirirken, Cemal'in sinsi planlarına dahil olan gizemli bir kadın cevaplanması gereken yeni bir soruyu beraberinde getirir.

kızım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer