İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı: Esma'dan Garip'e şok evlilik teklifi...

İstanbullu Gelin 58.son bölümde; Fikret'ten duydukları bir kurt gibi içini kemiren Faruk, bu konuda annesi ile yüzleşir. Esma en güvendiği evladından aldığı darbe ile şok eden bir hamleye imza atar. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı yayılandı mı?

İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı: Esma'dan Garip'e şok evlilik teklifi...
İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı: Esma'dan Garip'e şok evlilik teklifi...
GİRİŞ 22.10.2018 10:44 GÜNCELLEME 29.10.2018 09:55

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 38.bölümü seyirci ile buluştu. İstanbullu Gelin 38.son bölümde; Ülfet'in Esma'yı çıldırtan iddiası ortalığı kasıp kavurur. Fikret ve Faruk'un yüzleşmesi bu iddia ile de alevlenecektir. Fikret büyük bir hata yaparak İpek'e duyduklarını anlatır. Soluğu laboratuvarda alan İpek DNA testini yaptırır. Her ne kadar annesinin sözünü kanun bilen Faruk buna inanmasa da içten içe onu kemiren bir fitne vardır. Annesi ile karşı karşıya kalan Faruk, ona büyük bir darbe vurur. En güvendiği  dağ ellerinde ufalanan Esma hiç bu denli yıkılmamıştır. DNA testinin sonucu Ülfet'in saçmalıklarının aileyi yıkacak güçte olacağını kanıtlar. Esma ise ailesinin bu tavrı ile derin yara alırken, kendisini Garip'in kapısında bulur. Garip'e yapacağı evlenme teklifi herkesi şaşkına çevirecektir. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İstanbullu Gelin 38.son bölüm özeti ve tüm detaylar...

İSTANBULLU GELİN 59.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 59.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında yer alacaktır. 

İSTANBULLU GELİN 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 59.bölümü 2 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

İSTANBULLU GELİN 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek