Payitaht Abdülhamid 58.bölüm fragmanı: Şivenaz'ın hain komplo hamlesi!

TRT 1 ekranlarının güçlü projelerinden Payitaht Abdülhamid 57.bölümü yayınlandı. Payitaht Abdülhamid son bölümde; Osmanlı Devleti'nin sonunu hazırlamak için kurulan hain planlar aktif hale getirildi. Halil Halid'in canını dişine takarak sürdürdüğü mücadelesinin ardından Payitaht Abdülhamid 58.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 21.10.2018 16:49 GÜNCELLEME 21.10.2018 16:50

TRT 1'de her cuma akşamı seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Payitaht Abdülhamid 57.bölümü 19 Ekim tarihinde yayınlandı. Osmanlı Devleti'nin süregelen varlığı için büyük tehlike arz eden düşmanların eylemlerini hayata geçirdiği Payitaht Abdülhamid son bölümde; 2.Abdülhamid tarafından, Osmanlı Devleti'nin sonunu getirmek için düşmanlar tarafından gerçekleştirilecek Reval toplantısına mani olabilmek açısından vakit kaybetmeden harekete geçerek elçiliklere telefon imtiyazı tanıdı. Bununla birlikte Garo ve adamları öc almak hedefiyle Halil Halid'in ise başı belaya sokup onu kıskaca alma girişiminde bulunurken, Fuat ve Şivenaz ise gizliden gizliye 2.Abdülhamid'in kuyusunu kazmaya çalıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Şivenaz'ın 2.Abdülhamid'i köşeye sıkıştıracak hamlesini uygulamaya alacağı ve düşmanlar tarafından Osmanlı Bankası'na soygun düzenleme operasyonunda bulunmaya yelteneceği Payitaht Abdülhamid 58.bölüm fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 58.bölüm fragmanında da; 2.Abdülhamid: ''Biz ne vakit pes ettik, ne vakit buraya kadar dedik.'' şeklinde çarpıcı açıklamalara imza atarken, Halil Halid ise, Payitaht'ı düşmanların eline bırakmamak için tüm gücünü ortaya koydu.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 58.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yeni sezonda (ikinci sezon) oyuncu kadrosuna yepyeni oyuncuların transfer olduğu ve yönetmen koltuğunda ise genç ve ödüllü bir yönetmen olan Emre Konuk'un yer alacağı Payitaht Abdülhamid 58.bölüm fragmanı yayınlandı. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Bülent İnal, Saygın Soysal, Hakan Boyav, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Ezgi Eyüboğlu, Selen Öztürk ve Gözde Kaya gibi güçlü isimlerin oluşturduğu Payitaht Abdülhamid 58.bölümüyle 24 Ekim Cuma tarihinde TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

payitaht abdülhamid

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid son bölümde; Abdülhamid Osmanlı’yı bölmek üzere yapılacak Reval toplantısını engellemek için sefaretlere telefon izni verir. Fuat ve Şivenaz ise Abdülhamid’in yaptığı tertibi bozmaya çalışırlar. Bu esnada Abdülhamid Fuat’ın sadakatini sınamaktadır.

Halil Halid’le Zeynep’in yolları tekrar keşişir. Zeynep Halil Halid’in kendini kaçırdığını zanneder. Kardeşinin intikamının ateşiyle yanan Garo, adamlarıyla, Halil Halid’i kıstırıp etrafını sarar. Halil Halid ateş çemberinden nasıl kurtulacaktır?

payitaht abdülhamid

Şivenaz Naime’yi fikirleriyle zehirlerken, Bidar son derece rahatsızdır. Anne kız arasında tartışma yaşanırken, Bidar’ın kaza sırasında kaybolan broşu Şivenaz’ın odasından çıkar. Şivenaz’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mıdır? Seniha’nın uykularını kaçıran, Mahmut’un Avrupa’dan gelecek gizemli misafiri kimdir? Abdülhamid’in verdiği telefon imtiyazı işe yarayacak mı ve hain bulunabilecek midir?

payitaht abbdülhamid

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...