Arka Sokaklar 492.bölüm fragmanı geldi: Rıza Komiser hapis mi yatacak?

Arka Sokaklar 491.bölümde; Mesut, ekibinin haberi olmadan başına ödül koyan çete liderini ele geçirmek için kolları harekat düzenledi. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, kendisini katleden şahısa yüklü miktarda para ödülü verileceği gerçeğine ulaştı. Rıza Baba'nın tutuklandığı Arka Sokaklar 492.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 26.10.2018 10:54 GÜNCELLEME 26.10.2018 10:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının uzun soluklu polisiye dizi projesi Arka Sokaklar 491.bölümünde Mesut'un gerçekleştirdiği gizli operasyon damgasını vurdu. Arka Sokaklar son bölümde; Mesut, işini riske atmamak ve tehlikelinin boyutunun büyük olması açısından doğru hamlelerde bulunabilmek için ekip arkadaşlarına haber vermeksizin başına ödül koyan çete liderini ele geçirmek, karşılaştığı bu durumdan sorunsuz bir şekilde kurtulabilmek hedefiyle harekata geçmesi sahne oldu. Mesut, kendisini katledecek olan şahısa yüklü miktarda para verileceği gerçeğine ulaşırken, diğer taraftan Halis çevirdiği dümenleri ve tüm foyasını ortaya çıkarabilmek için de kolları sıvayarak eylemlerine hız kesmeden devam etti. Tüm bunların yanı sıra Rıza Baba'nın karşılaştığı beklenmeyen bir hadiseyle zor anlar yaşamasının ekranlara geldiği Arka Sokaklar 492.bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 492.bölüm fragmanında ise; rüşvet çetesinin başındaki isim olduğu gerekçesiyle polis ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürü Rıza Baba'nın evine polis ekipleri tarafından evine baskın düzenliyor ve evinde buldukları yüklü miktarda parayı bulmalarının sonucunda tutuklanarak gözaltına alınıyor. 

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 492.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ARKA SOKAKLAR 492.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi güçlü oyuncuların üstlendiği, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen projesi Arka Sokaklar 492.bölümüyle 24 Mart Cuma günü saat 20:00'da ekrana gelecek.

arka sokaklar

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Altan'ın başında bulunduğu çete Mesut'un başına ödül koyar. Bu ödül yüzünden tüm kelle avcıları Mesut'un peşine düşer. Mesut bu olaya temkinli yaklaşır ve ekipten gizli bu olayla uğraşır. Sürekli arkasını kollamak zorunda kalan Mesut, bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar. Bu planın içinde İzmir'den gelen ve bu çetenin içinde yer alan Halis Komiser de vardır. Amacı hem çete liderini yakalamak, hem de Halis'in iç yüzünü ortaya çıkarmaktır. Rıza Baba ve diğer ekip arkadaşları bu olayı sonradan öğrenirler. Plan sonuca ulaştığında ise, ekip için iş işten geçmiş olur.

arka sokaklar

Bir turist, iki kişi tarafından saldırıya uğrar. Polislerimiz olaya el koyar. Bilgisayarındaki bir programla, yer tespiti yaparlar. Eve gittiklerinde yaşlı bir nine karşılarına çıkar. Kimse ondan şüphelenmez. Oysa ki gerçek çok farklıdır.. Mesut peşine takılan iki saldırganı takip eder ve sıkıştırır. Adamların telefonunda gelen mesajı bulur. Mesut’u öldüren kişiye yüklü miktarda para ödülü verilecektir.

arka sokaklar

Mesut, Halis’i bir yere çağırır ve tartışır. Bu esnada üzerine verici yerleştirir. Halis’in Altan’la yaptığı konuşmayı duyar. Sevkiyatı yapılacak uyuşturucuların başında bekleyecektir. Mesut Halis’i takibe başlar. Tekin aldığı reklam tekliflerini kutlamak için ailesini, Metin’in çalıştığı restorana yemeğe çıkarır. Aylin ve Hakan’ın da harika bir sürprizi vardır. Hakan, baba olacağını coşkulu bir şekilde herkese açıklar. Selin ve Mesut baş başa konuşup, sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Selin beklediği evlenme teklifi gelecek midir?

arka sokaklar

YORUMLAR 2
  • ido 4 yıl önce Şikayet Et
    ido ido
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    24 Mart mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?