Elimi Bırakma 14.bölüm fragmanı: Cenk Azra'ya sevdiğini söylüyor..

Elimi Bırakma 13.son bölümü ile yine nefes kesti. Elimi Bırakma 13.bölümde; annesine Azra'ya olan aşkını itiraf eden Cenk, bunu kendisine de açacaktır. Öte yandan sonunda kardeşine kavuşan Azra, Mert'in büyük tepkisi ile karşı karşıya kalır. İşte, heyecan dolu Elimi Bırakma 14.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 22.10.2018 13:16 GÜNCELLEME 22.10.2018 13:16

TRT 1 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Elimi Bırakma 13.bölümü ile ekrana geldi. Seyirciyi ekrana kilitleyen Elimi Bırakma 13.son bölümde; Azra'ya olan duygularını daha fazla içinde tutamayan Cenk, Serap'a onu sevdiğini haykırır. Kapıdan çıktığı anda karşısında beliren Azra duyduklarına inanamaz, Cenk ise onun duyup duymadığı konusunda kararsızdır. Azra'ya aşkını haykırmak için hazırdır artık. İki genç en güzel duygularını birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yaşarken, Mert'ten haber vardır. Arda'nın projesi Mert'i bulmak için bir vesile olurken, Azra kardeşini bulmanın sevinci içindedir. Ancak Mert onu beklediği gibi karşılamaz. Azra'dan iyice uzaklaşan Mert'in ona tekrar ısınması zaman alacaktır. Öte taraftan şer odakları Azmi ve Sumru son sürat planlarına devam etmektedir. Cenk'in hayatı ise tehlikeye girecektir. İşte, Elimi Bırakma son bölümün hemen ardından yayınlanan Elimi Bırakma 14.bölüm fragmanı...

 

ELİMİ BIRAKMA 14.BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 14.bölümü 28 Ekim Pazar günü TRT1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 13.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

elimi bırakma 13.son bölüm

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk’in annesine Azra’ya olan aşkını itiraf etmesiyle, Serap bir an önce Azra’yı evden göndermenin yollarını aramaya başlar. Önce miraslarını şimdi de oğlunu elinden almaya çalışması Serap’ı sert kararlar almaya iter. Cenk, Azra’ya olan aşkını annesine itiraf ederken Azra’nın bunu duyup duymadığından emin olmaya çalışır. 

Azra ise duyduğu bu itiraf karşısında mutlu olsa da bir yandan da onu daha zor günlerin beklediğini bilir. Cenk annesinden sonra ani bir kararla Azra’nın karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme gerçekleşecektir.

Arda ve Mert’in aynı yetimhanede bir araya gelmeleri, Mert’i bir adım daha Azra’ya yaklaştırır. Tabi Mert’e tek yaklaşan onlar da değildir; Sumru ve Azmi’nin iş birliği de yavaş yavaş sonuç vermiş, tehlikeli bir karşılaşmanın zemini hazırlanmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı