Savaşçı 52.bölüm 2.fragmanı: Leyla, Bozok'un hayatını sonlandıracak mı?

Savaşçı 51.bölümde; Yüzbaşı Kaan Bozok'un, örgütü tongaya düşürmesi sahne oldu. Savaşçı son bölümde; Örgüt, Bozok'un Türk Kurultayı'na bomba yerleştirmek adına gittiğini sanarken o ise Albay Kopuz'un yanına gidip uyarıda bulundu. Kaan'a dair gerçeklerin netliğe kavuşmasıyla birlikte Savaşçı 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 03.11.2018 16:51 GÜNCELLEME 03.11.2018 16:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Savaşçı 51.bölümde; Leyla'nın, Özel Kuvvetler Yüzbaşısı Kaan Bozok'u karşısına alıp yeni bir göreve daha atılacağını duyurarak, başta Albay Halil İbrahim Kopuz'un içerisinde yer aldığı Türk Kurultay'ını bulunduğu mekana bomba yerleştirmesini emretti. Savaşçı son bölümde; Leyla'nın talimatıyla görev yerine gelen Yüzbaşı Kaan Bozok, komutanı Albay Halil İbrahim Kopuz'un yanına giderek ve ona kendisine dair bilinmeyen tüm gerçekleri açıklayarak; iki kat altlarında tahribat gücü çok yüksek bir patlayıcının var olduğunu, iki dakika içerisinde de orada olmak zorunda olduğunu ve ne güvenliğe ne de bomba imha ekibine vakitlerinin bulunmadığını izah ederek, o bombayı yalnızca kendisinin bulabileceğine ve bu konuda elinden gelen her şeyi yapacağını ifade ederek Albay Halil İbrahim Kopuz'a uyarı gerçekleştirdi. Yüzbaşı Kaan Bozok, sözde bağlı bulunduğu ve itaat ettiği örgütü kendisinin Türk Kurultay'ına bomba yerleştirmek adına gittiğini sanarken, onun ise örgütü tongaya düşürmesi sahne oldu. Öte yandan askeri ile ilgili güzel gelişmeleri öğrenen Albay Kopuz ise onun temiz olduğu hakkında müjdeli haberi Yörük Haydar'a vererek orduda bir şenlik havası meydana geldi. Peki, Karon'un Albay Halil İbrahim Kopuz'a karşı elinde bulundurduğu kozu kaybetmesinin ardından Savaşçı 52.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yüzbaşı Kaan Bozok'la ilgili gerçeklerin kesinliğe kavuşmasının ve aslında şimdiye dek her ne koşulda olursa olsun ordusuna asla ihanet etmediğinin gün yüzüne çıkmasının ardından Savaşçı 52.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SAVAŞÇI 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin oluşturduğu Savaşçı 52.bölümüyle 4 Kasım Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz şüphelerinde haklı çıkmış, gittiği dağ kulübesinde General Kutalmış’ı karşısında bulmuştur. Kağan Bozok hakkında tüm gerçekleri öğrenen Kopuz Albay, General’in açıklamalarını sorgular ve askerlik hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine gelir. Ancak General’in beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’un her şeyi anlamasını sağlayacaktır.

Bu arada Leyla ve Karon, Türk Dünyası Kurultayı’na yapacakları bombalı eylem için hazırlanırlar. Türk Dünyası’nda siyasi bir krizi hedefleyen Karon, bombalı eylemi Kağan’a yaptırmayı planlar. Eylemden son anda haberi olan Kağan ise, plan doğrultusunda bombayı patlatmak için harekete geçerken, yakaladığı bir fırsatla, olayların seyrini değiştirecektir.

YORUMLAR 2
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    ilginç
    Cevapla
  • MURAT AYDEMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaan bozuk olmassa izlenmezdir bence kaan bozuk olmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi