Yasak Elma 20.bölüm 2.fragmanı: Zeynep, açtı ağzını yumdu gözünü...

Yasak Elma 19.bölümde; Yıldız'a dair duyduklarıyla birlikte evi terk eden Halit soluğu Ender'in yanında alırken, Yıldız da ilgi ve desteği Kemal'de buldu. Yasak Elma son bölümde; Zeynep, Alihan'a dönmeyi net bir şekilde aklına koymuşken yeniden hayal kırıklığına uğradı. İşte, Yasak Elma 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 29.10.2018 15:51 GÜNCELLEME 29.10.2018 15:51

Yasak Elma 19.bölümde; öc alma duygusuyla bilenen Defne, Yıldız ile ilgili bilinmeyen tüm gerçekleri Halit'e tek tek anlatarak, onun aslında bir hırsız olduğunu ve Halit'in paralarını çalabilmek için mağazayla anlaştığını, sonrasında ise mağazayla ters düşünce araya girip kurtardığını, böylelikle borcunu tamamen ödediğini dile getirmesinin ardından Halit neye uğradığına şaşırdı. Yasak Elma son bölümde; Her ne kadar Yıldız Halit'e, annesinin evine haciz gelmesini engellemek için yapmaya mecbur kaldığına dair izahta bulunsa da, onunla ilgili duydukları karşısında Yıldız'ın ısrarlarına rağmen olanlara daha fazla katlanamayarak evi terk etme kararı aldı. Öte yandan istediği kadar çabalarsa çabalasın kimse için yapmadığı şeyleri yalnızca onun için yapan Alihan; kin ve nefreti asla dinmeyen, yapılan şeylerin hiç birini fark etmeyerek gözüne perde inen Zeynep'in anlayışsızlığı ve çabasızlığı karşısında son derece öfkelendi. Ve artık bu sefer gerçekten pes ederek ona karşı buz kesti ve mesafeli davranmaya başlayarak arkadaş olma teklifini reddetti. Yıldız ise aklanabilmek için planını devreye geçirerek mağaza sorumlusunu kendi lehine Halit'e açıklama yapmasının ve masum olduğuna, zararsız bir girişimde bulunduğuna yönelik ifadelerde bulunmasının talimatını verdi. Tüm bunların yanı sıra Halit'le yaşadığı problemlerin ardı arkası kesilmeyen Yıldız, kendisini seven tek kişi olduğunu bildiği, aradığı ilgi ve desteği Kemal'de bularak bundan böyle yanında kalmasını istedi. Zeynep ise tam Alihan'a tekrardan geri dönmeyi bu kez kesin bir şekilde kafasına koymuşken, Alihan'ın evine gitmesiyle birlikte kendisini üzen ve hayal kırıklığına uğrayan bir tabloyla karşılaşmasının ardından Yasak Elma 20.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Peki, Halit'in evi terk etme kararı aldıktan sonra soluğu Ender'in yanında almasının sahne olmasının akabinde Yasak Elma 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 20.bölümüyle 29 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.Yasak Elma'da Halit evi terk ediyor. Ender, Defne'nin ağzının payını veriyor. Yıldız'ın işlediği büyük günah ortaya çıkıyor.

YASAK ELMA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor