Diriliş Osman karakterini oynayacak isim belli oldu! Yapımcı açıklaması...

Yeni sezona merakla beklenen Diriliş Ertuğrul fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman olarak devam edecek dizinin başrolünde oynayacak isim yapımcı tarafından açıklandı.

Diriliş Osman karakterini oynayacak isim belli oldu! Yapımcı açıklaması...
Diriliş Osman karakterini oynayacak isim belli oldu! Yapımcı açıklaması...
GİRİŞ 23.10.2018 11:31 GÜNCELLEME 23.10.2018 11:31

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ'dan "Diriliş Osman" açıklaması geldi. Yeni sezona heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştı. Bunun ardından Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yaptı.

YAPIMCIDAN DİRİLİŞ OSMAN PAYLAŞIMI!

Bozdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterini ise Burak Özçivit oynayacak. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Oyuncu Özçivit ise İnstagram hesabından Mehmet Bozdağ ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun." mesajını paylaştı.

Diriliş Osman

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR? ASLEN NERELİDİR?

24 Aralık 1984 doğumlu olan yakışıklı oyuncu İstanbul doğumlu, baba tarafından ise aslen Gaziantep‘lidir. Annesi Ceyhan Özçivit, babası Bülent Özçivit’tir, Burçun Deniz isminde bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşi 2014 yılında Ahmet Deniz ile evlenmiştir.

Şimdiki eşi ile Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışmıştır. 29 Haziran 2017 tarihinde ise İstanbul Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında Fahriye Evcen ile dünya evine girmiştir.

Burak Özçivit'in yer aldığı projeler!

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar oynadığı dizi ve sinema filmleri ise, Eksi 18, Musallat, Zoraki Koca, Baba Ocağı, Küçük Sırlar, İhanet, Muhteşem Yüzyıl, Zürafa, Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer, Güvercin Uçuverdi, Kara Sevda, Kardeşim Benim 2’dir. Ayrıca Aşk Sana Benzer ve Kardeşim Benim 2 sinema filmlerinden yapımcı olarak görev yapmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı