Yasak Elma 21.bölüm 3.fragmanı geldi: Yıldız pes etme noktasına geldi!

Yasak Elma 20.bölümde; Ender'i tersleyen Halit, Yıldız ile arasını düzeltmeye çalışırken; Kemal'i hala seven Yıldız'ın aklı karıştı. Yasak Elma son bölümde; Zeynep'i unutmak için Hira ile yeni bir ilişkiye yelken açan Alihan, Zeynep'e romantik bir evlenme teklifinde bulundu. Peki, Yasak Elma 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 05.11.2018 12:18 GÜNCELLEME 05.11.2018 12:19

Yasak Elma 20.bölümde; Yıldız, tüm eşyalarını toplayıp kaldığı müştemilatı terk etmek isteyen eski eşi Kemal'in kendisini bırakıp gitmemesi için yalvardı. Yasak Elma son bölümde; Kemal, her ne kadar kendisini burada görmenin iyi bir fikir olmadığını savunsa da Yıldız, ona çok ihtiyacı olduğunu ve kendisini seven yalnızca onun olduğunu açıkça itiraf etmesinin ardından yakınlaşan ikiliyi Yıldız'ın kardeşi Zeynep gördü. Neye uğradığını şaşıran Zeynep, hem onların bu ilişkisine anlam veremeyip hem de şiddetle karşı çıkarak onları başından sonuna kadar kınadı. Halit ise Yıldız'a duyduğu güvensizliğin de etkisiyle Ender'in aklına uyup hesabına yüklü miktarda para göndermesinin ardından bunu kabul etmeyen ve üstüne üstlük boşanmak istiyorsan boşanabiliriz yönünde açıklamasından sonra Yıldız'ın masum olduğunu anlayıp arasını düzeltebilmek için çaba gösterse de Yıldız, Halit'in ona tek bir hatasında ön yargılı bir şekilde davranıp hırsız muamelesinde bulunduğu için öfkesi ve kırgınlığı hala geçmedi. Alihan ise Zeynep'le yaşadığı her şeyi geride bırakıp onu unutabilmek için geri dönüşü olmayan bir yola girip pişman olacağını bile bile Hira ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Halit'le arası halen bozuk olan Yıldız ise, eski eşi Kemal'in tüm incelikleri karşısında aklı karışıp ondan etkilenmeye başladı. Diğer taraftan Ender, Halit'in aklını karıştırmak için planlarına tüm hızıyla devam etse de, Halit onu tersleyerek aralarında hiçbir şey olamayacağını ve Yıldız'dan boşanmayacağını dile getirerek bu konudaki tavrını sert bir şekilde ortaya koydu. Hira, Alihan'ın kendisine aldığı zannettiği yüzüklerin başkası için olduğu gerçeğiyle yüzleşti, yaşadığı rezilce durumu Zeynep'e anlatması üzerine o da yüzüklerin gerçek sahibinin kendisi olduğunu ve Alihan'la geçmişte bir ilişki yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine Hira ise, başkasını severken unutmak için kendisini kullanan Alihan'dan hesap sordu. Sahip olduğu lüks hayatı bırakamayan ama Kemal'e olan aşkına da engel olamayan Yıldız'ın kafası karışıp, Kemal'in sunduğu kaçma teklifi karşısında ne yanıt vereceğini bilememesinin ardından Yasak Elma 21.bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Peki, Alihan'ın Zeynep'e artık yüzükler gerçek sahibini bulsun diyerek evlilik teklifi gerçekleştirmesinin akabinde Yasak Elma 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma'da Zeynep rolünü üstlenen Sevda Erginci kimdir? Biyografisi

 

YASAK ELMA 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

YASAK ELMA 21.BÖLÜM 3.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 21.bölümüyle 5 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

yasak elma

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!