Diriliş Ertuğrul'da sonra Engin Altan Düzyatan'ın yeni işi bakın ne olacak!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini dört sezondur oynayan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi belli oldu.

Diriliş Ertuğrul'da sonra Engin Altan Düzyatan'ın yeni işi bakın ne olacak!
Diriliş Ertuğrul'da sonra Engin Altan Düzyatan'ın yeni işi bakın ne olacak!
GİRİŞ 30.10.2018 11:11 GÜNCELLEME 30.10.2018 11:11

Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından olan Engin Altan Düzyatan yeni projesiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, ekranlara yeni bir yarışma programı ile dönecek. Düzyatan'ın sunacağı yarışma programı ise tarih temalı bir ilgi yarışması olacak.

 

15 SORU SORULACAK

Yarışmacılar 15 adet dört seçenekli soruyu cevaplamak için yarışacak. 15 soruyu doğru yanıtlamayı başaran yarışmacı büyük ödüle kavuşacak.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan Lise dönemlerinde tiyatro ile tanışmıştır.

1996 senesinde 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne giren oyuncu 2001 senesinde mezun olmuş ve İstanbul’a gelerek Kenter, DOT Tiyatrosunda göre almaya başlamıştır.

İzmir doğumlu başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan dede kökeni aslen Yugoslavya’ya dayanmaktadır. Yugoslav göçmeni Türk ailenin evladı olan Engin Altan Düzyatan işletmeci ablası ve avukat abisi vardır. 2014 senesinde ise Neslişah Alkoçlar ile evlenmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor