Söz 58.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de...

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 57.son bölümde; Dragan Yavuz'un kanına zehri karıştırır. Nefes kesen son bölüm finalinde acı çeke çeke öleceğini haber verir. Söz yeni bölüm ilk sahnesinde ise Kopuk yeni görevi için yemin edecektir. İşte, son bölümün hemen ardından gelen Söz 58.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 06.11.2018 09:20 GÜNCELLEME 06.11.2018 09:20

Söz 57.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Söz 57.son bölümde; Tim bir yandan Nisan’ın planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem, saldırıyı düzenleyen teröristlerin adım adım takibini yaptığında şok edici bir gerçekle yüzleşecektir: Bir bombalı eylemci daha vardır ve şu an şehirde bilinmeyen bir noktadadır. Yavuz ise calı bombanın peşine düşer. Nefes kesen Söz son bölümün ardından gelen Söz 58.bölüm ön izlemede; Selim Hayrovic'in göz yaşartan yemini duygu dolu anlara sahne olur. Peki, merakla beklenen Söz 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

 

SÖZ 58.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

SÖZ 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 58.bölümü ile 5 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 57.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

söz 57.son bölüm

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tim, Bakan’ın yaralıları ziyaret edeceği hastanede gerekli güvenlik önlemlerini destek kuvvetlerle birlikte sağlamıştır. Ama izini kaybettirmeyi başaran canlı bomba eylemcisinin burunlarının dibinde olduğundan haberleri yoktur. Başsavcı’ya bilgi vermek için aynı hastaneye gelen Derya canlı bomba eylemcisi ile burun buruna gelir. Derya, hem hastanedeki yaralıların hem devlet yetkililerinin hem de Tim’in hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda etmekten çekinmeyecektir.

Yavuz, ülkeye kaçak giriş yaban yabancı bir istihbarat görevlisinin peşine düşer. Bu yabancı istihbarat görevlisi canlı bomba eylemlerini organize eden kişidir. Ülkeden çıkmadan yakalamak için çok kısa bir zamanı vardır. Fakat bu operasyon onu deşifre edecek bazı görüntülerin Derya’ya ulaşmasına yol açar. Yavuz o görüntüleri Derya izlemeden yok etmek zorundadır.  Yavuz’un yakaladığı yabancı istihbarat görevlisinin sorgusunda örgüt ve Nisan arasındaki önemli bir silah alışverişinin bilgilerine ulaşan Tim operasyon için harekete geçer. Bu zorlu operasyon için Karabatak, Eylem ve Keşanlı gizli görev için kılık değiştirmek zorunda kalır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor